Никол Кидман ще поднови брачната си клетва

4933
Никол Кидман ще поднови брачната си клетва

Актрисата Никол Кидман и съпругът й Кийт Ърбън, които имат брак от повече от седем години, искат да подновят клетвите си на малка церемония през юни.

Очаква се двамата съпрузи да се врекат отново един на друг на годишнината си.

Вижте Никол Кидман без грим

Свикнали сме да виждаме звездите на червения килим перфектно гримирани, с прекрасни тоалети и подобаващо поведение. Но едни от най-изв...

Източник разкри пред списание " In Touch", че церемонията ще бъде в Австралия на мястото на първата им сватба. "Кийт иска да накара Никол да почувства, че тя все още е център на неговата вселена", заяви той.

Наскоро актрисата призна, че е лудо влюбена в съпруга си, който от своя страна лети до Великобритания при всеки удобен момент, където Кидман в момента снима новия си филм "Преди да заспя".

"Той лети с часове само, за да ми каже здрасти и да ме прегърне. Харесва ми, че все още е толкова луд", похвали се звездата, която няма търпение да се върне при него в Лос Анджелис.

Според актрисата тази лудост се корени в любовта и приятелството. "Приятелството е важно колкото любовта, но то се натрупва с течение на времето. Аз съм късметлийка", каза звездата.

Никол Кидман зарязва ботокса

Холивудската звезда сподели, че оставя ботокса в миналото си. Тя се е инжектирала за заличаване на бръчките, но ботоксът й пречел да ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com