Николета вече не четяла аутокюта, а правела интервюта

41590
Николета вече не четяла аутокюта, а правела интервюта

По професия Николета Лозанова вече била телевизионна водеща, защото не четяла само аутокюта, а правела и интервюта. Това стана ясно от гостуването на бившата плеймейтка в предаването на Мартин Карбовски по TV7. "Вече имам рейтинг и затова на въпроса: "Какво работиш?", отговарям с: "Телевизионна водеща", обясни тя. - Амбициите ми обаче не стигат дотук и ако преди съм била просто модел, след време ще съм в ново амплоа".

Лозанова разкри, че работи в предаването си с истински папараци, които откриват, следят, снимат и след това използват материалите в предаването. "Българите приемат по-лесно лошото. Ако на другите им е зле, той е добре. Особено, ако става дума за някоя известна личност. Тогава щастието на нашенците е пълно", коментира водещата. Тя е амбицирана да покаже на всички колко качествена жена е. "Не ми е много приятно, че в последните си интервюта Алисия се занимава с мен. Но тя май беще певица. Защо си прави имидж на мой гръб", не пропусна да се заяде с врагинята си тя. Както е известно, Николета отмъкна бащата на детето на Алисия - Валери Божинов, за когото се омъжи и имат дъщеря. Нападателят на Левски пък преживя сериозна драма и временна раздяла със съпругата си, но изглежда нещата отново са наред между двамата.

Защо Димитър Цонев напусна БТВ

Тази събота на 22-ри март, точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, дни след напускането на БТВ, водещият на следобедно...

"Тайната на един женски успех не е да се показваш гола, да се омъжиш за богат господин или да даваш интервюта на сексуална тематика, трябва да имаш карма за успех. Не е нормално да се използват скандалите като трамплин за успех", прозря Николета Лозанова.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com