Новата бавачка на принц Джордж е испанка

45552
Новата бавачка на принц Джордж е испанка

Испанска бавачка ще се грижи за сина на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принц Джордж.

Жената, чиято самоличност не се разкрива, наближава 40-годишна възраст, работила е във Великобритания през изминалите две десетилетия, грижейки се за децата на други състоятелни семейства, които са я препоръчали на кралската двойка, и според хора от обкръжението й е "венчана за професията си".

Невероятни роднински връзки: Джони Деп - братовчед на кралица Елизабет

Актьорът Джони Деп е 20-ти братовчед на кралица Елизабет II, и двамата са наследници на крал Едуард III, пише "Дейли Мейл". Според Ник...

Дворцови източници засега отказват да назоват името на новата бавачка, която миналата седмица е била забелязана да разхожда принц Джордж в количката му в Хайд парк, придружена от бодигард.

Херцозите на Кембридж са наели новата бавачка, за да замени 71-годишната Джеси Уеб. Уеб се е грижила за принц Уилям като дете и беше повикана скоро след раждането на принц Джордж през юли миналата година, за да помага на кралската двойка в отглеждането му.

Първоначално 32-годишната херцогиня на Кембридж Катрин не искаше да наема бавачка на пълен работен ден. Впоследствие обаче тя отстъпи и се съгласила да наеме помощница преди предстоящата натоварена триседмична обиколка на Нова Зеландия и Австралия, по време на която малкият принц ще бъде заедно с родителите си.

Тази седмица новата бавачка е освободена от задължения. Херцозите на Кембридж са на едноседмична почивка - "втори меден месец" - на Малдивите, и за принц Джордж се грижат баба му и дядо му по майчина линия Керъл и Майк Мидълтън.

Един и същи лекар израждал принц Чарлз и Камила

Последната новината около кралското семейство е,че принц Чарлз и съпругата му Камила навремето били израждани от един и същ лекар, пише...

Източник: БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com