X
 
 

Нови твърдения за сексуален тормоз притискат Куба Гудинг-младши

1165 0
photo of Нови твърдения за сексуален тормоз притискат Куба Гудинг-младши
Снимка: Getty Images/Guliver
Популярният холивудски актьор Куба Гудинг-младши продължава да страда на тема "сексуален тормоз". Източници от полицията са съобщили пред сайта TMZ, че неотдавна няколко жени са го обвинили за сексуално посегателство.

51-годишният Гудинг е обвинен от още три жени, чиито претенции датират от 2008 г, 2013 г. и 2015 година. С това общият брой на жените, които обвиняват актьора става пет.

Куба Гудинг-младши се забърка в неприятности заради сексуален тормоз

На носителя на "Оскар" Куба Гудинг-младши бяха повдигнати обвинения в сексуално посегателство. Актьорът се предаде в полицията в Ню Йор...

"Това е шаблон", заяви източник пред The ​​New York Post, отбелязвайки, че всички предполагаеми атаки, които датират от 2008 г., са се случвали в барове и ресторанти в Манхатън.

Една от жените казва, че Гудинг я е хванал за задника в хотел на улица Хауърд в Сохо през 2018 година, докато друга твърди, че той е бръкнал с ръка под полата ѝ, съобщиха източници от силите на реда.

Адвокатът на Гудинг, Марк Хелер, заяви пред The ​​Post, че е запознат с допълнителните искове, но подчерта, че срещу неговия клиент са повдигнати обвинения само за два случая.

Що се отнася до обвиненията на жената за случката през 2018 година, той заяви: "Ние смятаме, че това е единственото ново твърдение, вписано допълнително към обвинението. Вярваме, че е напълно невярно и изобщо няма да доведе до никаква присъда".

Барманка съди Куба Гудинг заради инцидент в бар

Полицията на Ню Орлиънс връчи на Куба Гудинг-младши съдебна призовка заради инцидент в градски бар, където актьорът е блъснал два път...

Носителят на "Оскар" беше арестуван за "насилствено докосване" през юни, когато 30-годишна жена го обвини, че я е сграбчил за гърдите по време на буйна вечер в бар. Гудинг отрече твърдението, настоявайки, че той е посегнал да докосне ръката ѝ, а не гърдите ѝ, както твърди тя.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално