Обама имал връзка с Бионсе, "Вашингтон пост" публикува утре разкритията

50617
Обама имал връзка с Бионсе, "Вашингтон пост" публикува утре разкритията
Снимка: Getty Images/Guliver

Американският президент Барак Обама и певицата Бионсе имат любовна афера, твърди френски папарак, пише в. "Соле ветникуатро оре", предаде БТА.

Папаракът Паскал Ростен е направил това скандално разкритие пред радио Юроп 1. Той твърди, че разкрития за евентуалната връзка на Обама с Бионсе ще бъдат публикувани утре във в. "Вашингтон пост".

Бионсе уволни пореден мениджър

Бионсе уволни главния си мениджър Фейсал Дурани. Красавицата желае сама да управлява кариерата си, а когато все пак има нужда от помощ...

"В САЩ се случва нещо невероятно. Утре във в. "Вашингтон пост ще излязат разкрития за предполагаемата връзка на Обама и Бионсе", заяви Ростен, един от водещите папараци, който е в основата на много сензационни разкрития, публикувани във френското списание "Пари мач".

Така например Ростен е автор на първите снимки за любовната история на Сесилия Саркози и бизнесмена Ришар Атиас по времето, когато тя беше все още втората съпруга на Никола Саркози, който пък все още не беше станал президент на Франция, а беше само френски вътрешен министър. Ростен е автор и на първите снимки на незаконната дъщеря на френския президент Франсоа Митеран - Мазарин, появили се в пресата през 1994 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com