Обявиха победителите за непопулярна група на Elevation

3294
Обявиха победителите за непопулярна група на Elevation

Най-сетне обявиха победителите в конкурса за непопулярна група на тазгодишния фестивал Elevation. The Barbarones (на снимката), Rebelites и Bzd ще се качат на сцената на популярното музикално събитие, съобщиха организаторите.

По традиция в избирането на групите важна роля имаха членовете на бандите, които тази година ще свирят на главната сцена на фестивала – Gravity Co, SKRE4 и Der Hunds. За разлика от миналогодишното издание, този път бяха избрани цели три групи, като последната беше определена от интернет потребителите на VBOX7.

Българските групи потвърдиха участието си на Elevation

Седем от най-нашумелите в последната година български групи потвърдиха своите участия на сцените на тазгодишното издание на Elevation. ...

Безапелационни победители се оказаха The Barbarones, които събраха най-много гласове от членовете на журито. Групата ще има възможността да представи своята музика на главната сцена на фестивала и с гордост ще застанат редом до Fatboy Slim, Cypress Hill, Erykah Badu и др.

Битката за второто място бе между Algoriddim и Rebelites, които след първото гласуване събраха равен брой точки. Победителят беше определен чрез жребий. Късметът се оказа на страната на Rebelites, които заеха своето място сред българските групи на фестивала. Изборът на интернет потребителите посочи групата Bzd, като фаворит сред десетте финалисти в конкурса.

Конкурсът за непопулярна група на Elevation Music Festival е първото събитие, в което български изявени музиканти подпoмaгaт свои непопулярни колеги, изпращайки ги на сцените на голямо музикално събитие.

Редактор: Десислава Симова

Военното летище в Доброславци става домакин на Elevation

Военното летище в село Доброславци става домакин на тазгодишното издание на Elevation, съобщиха организаторите On stage. Elevation Mus...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com