Пацо отново напусна Биг Брадър, този път завинаги

21206
Пацо отново напусна Биг Брадър, този път завинаги

Панайот напусна къщата на Биг Брадър, но този път завинаги. Зрителският вот реши, че Пацо Бекъма от Гълъбово трябва отново да бъде изгонен от реалити предаването, но този път Големия брат не му даде право да се върне обратно.

Панайот бе вторият от двамата съквартиранти, които си тръгнаха тази вечер.Преди него от Къщата си тръгна Стоян Дудов, който беше избран да участва предаването чрез зрителски вот. Въпреки заканите си да прави секс, манекенът остана на сухо, предаде БЛИЦ.

Изгониха Сани от къщата на Биг Брадър

Зрителският вот реши, че певицата Сани трябва да напусне къщата на Биг Брадър All Stars. Това е първият съквартирант, изгонен от Къщата...

"Двете жени са заети", оправда се той пред Ники Кънчев, че не изпълни заканата си за изпепеляващ секс в Къщата.

Според Коцето, който защитаваше Пацо, България е изгубила с решението си да го елиминира, но самият Пацо е успял да постигне своето.

Вотът е справедлив, смятам, че зрителят знае кой точно кога да си тръгне. Зрителите реагират безкрайно справедливо, коментира изгонването Мира Радева. Пацо е готин, но по-скоро за компания на маса, трябват му още стил и класа, за да се представи по забавян и културен начин, на свой ред изрази шоумена Къци.

Пацо не използва втория шанс по правилния начин. Много се нахъса след връщането си, преигра и изтормози всички. Надявам се, че преживяното ще му послужи, за да стане по-добър в живота. Да, ще си намери жена, бе коментарът на Мая Савова.

"Златна зора": Циганоскопяните много бързо ще станат минало!

Депутатът от гръцката неофашистка партия "Златна зора" Илияс Панайотарос отправи остри думи и заплахи към Македония по време на дебат ...

При излизането си Пацо бе както аплодиран, така и освиркан в студиото. Още с първите си думи, левентът от Гълъбово изрази недоволството си, че не е получил награда, въпреки играта и въпросите. Изчерпан съм за предаването, добави той. Пацо също си обеща луд купон с приятели и близки в софийско заведение.

Ще остана завинаги в историята на Биг Брадър, като човека който два пъти го гонят и два пъти се връща. Много бях полезен за шоуто, за предаването, много трябва да ми благодарите и да ме уважавате. Дори като спях, мен ме снимаха четири камери, изрази задоволство Жоро Бекъма.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com