Парис: Аз съм обикновено момиче, което обича забавленията

15705
Парис: Аз съм обикновено момиче, което обича забавленията

Първите думи на Парис в Нови хан бяха: Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук.

След което красавицата разказа за емоциите на Ибиса това лято и сподели: Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни – пред камера и в личния си живот.

Парис Хилтън пристигна в България

"Ще остана в София няколко дни", обяви Парис Хилтън минути след като слезе на летището. Звездата, която пристигна у нас, за да вземе у...

Миг, след като прекрачи прага на Къщата на БИГ Брадър, Парис Хилтън бе посрещната от Стойко Сакалиев, който държеше чаша вино в ръка. Той се погрижи тя да запомни името му.

Всички останали ВИП Съквартиранти приветстваха Парис и й преложиха хляб и мед по традиция. Красавицата остана впечатлена от кучето Феликс.

Звездата сподели, че е очарована от България, но смята, че трудно би живяла с толкова много хора. Малко по-рано тя разказа пред водещия Ники Кънчев, че е изключително заета с работата си, но зад блясъка се крие обикновен човек.

Проследете учатието на чаровната Парис чрез живото предаване на Нова телевизия, новините на официалния сайт и ежедневните предавания.

Фенове се сбиха при посрещането на Парис Хилтън

Двама от най-върлите фенове на модната икона Парис Хилтън се сбиха на няколко метра от звездата на VIP терминала на Летище София. ...

Лияна пък сподели, че не е съвсем сигурна кое точно поколение софиянка е - шесто или седмо. Нейният прапрадядо отваря едно от първите казина. Било е в Боровец.

A дядо й, Константин, на когото е кръстен братовчед й Коцето, е главен проектант на водно-електрическата централа на язовир “Искър”, разяснява фолк дивата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com