Повече инфо за концерта на Джеси Джей в София

18642
Повече инфо за концерта на Джеси Джей в София

Броени дни след като стана известно, че британската фънк и асид джаз банда Jamiroquai ще бъдат част от първото издание на Symphonics’ Concerts, още едно име се присъединява към поредицата от концерти. Английската поп звезда Джеси Джей също ще бъде сред изпълнителите, които ще се качат на сцената на столичната Арена Армец „София”. Датата за първия концерт на изпълнителката в България, както стана известно от личния Twitter профил на звездата, е 29 юни!

Джесика Елън Корниш, по-известна като Джеси Джей, е английска певица и текстописка. В началото на 2011 година изпълнителката издаде своя дебютен музикален албум – "Who you are". Преди обаче първата й тава да бъде факт, Джеси Джей набира популярност покрай създаването на няколко песни за изпълнители като Крис Браун и Майли Сайръс, сред които „Party in the U.S.A”.

Джеси Джей се възхищава на Кейти Пери

Носителката на "БРИТ" Джеси Джей черпи вдъхновение от своя модел за подражание Кейти Пери, съобщи американски таблоид. Изпълнителката ...

Певицата реализира първия си сингъл, "Do It Like a Dude", който достига 2 място в Обединеното Кралство. Следващото й парче, "Price Tag" става №1 директно в Обединеното кралство, Ирландия и Нова Зеландия, и влиза в топ 10 в 19 други държави. На 7 януари 2011 изпълнителката застава начело на списъка на BBC Sound of 2011, както и получава наградата "Избор на критиците" на BRIT Awards. Дебютният албум на Джеси Джей е представен на 25 февруари 2011 и достига до втора позиция в UK Albums Chart.

Появата на петият й сингъл "Domino" й донесе международен успех, заставайки на 6-а позиция на щатския Billboard Hot 100 in the US. Интересна подробност е, че изпълнителката става първата британска певица с четири топ 10 сингъла от един-единствен албум . Вторият й албум се очаква през 2013-а година, като междувременно Джеси Джей се присъединява към екипа на музикалния риалити формат The Voice UK ("Гласът на Великобритания").

Преминавайки през различни жанрове, поп певицата е известна със своята еклектичност от соул вокали и R&B препратки, примесени с поп, електропоп и хип хоп ритъм. До 2012 година изпълнителката е 11 милиона сингъла и над 2.5 милиона албума по цял свят.

Класики и рокерски мотори в „Гаражът на Джеси Джеймс”

Обявеният няколко пъти за най-сексапилен мъж на Америка Джеси Джеймс ще демонстрира на българските зрители на Discovery Channel таланта...

Любопитен факт е, че предстоящата й визита на българска територия на 29 юни няма да е първа за изпълнителката. През 2011-а година Джеси Джей бе инкогнито в България за снимките на песента "Nobody’s Perfect" в Бояна. За радост на родните фенове обаче второто й посещение в страната ни ще бъде придружено от грандиозен концерт в столичната арена/

Билетите за концерта в България са от 70 лв. до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (tixgate.com) и неговите партньори, касите на EasyPay, както и онлайн в мрежата на Epay (epay.bg )

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com