Пускат промо билети за Ищар

9072
Пускат промо билети за Ищар

Десет дни преди концертите на любимата Ищар пускат промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Билетите ще бъдат намалени от 60 на 30 лева за София и от 40 на 20 лева за Велико Търново.

Съвсем скоро певицата, докоснала милиони сърца по света със своята музика, изпълнявана на 6 езика, ще огласи зала 1 на НДК в София и ДКС „Васил Левски“ във Велико Търново.

Ищар направи дарение на български манастир

Обгърната в мистика и силна вяра в духовното начало, Ищар е първата, която подкрепи със средства дарителската кампания на манастир &bdq...

Феновете очакват с нетърпение своята Кралица на Изтока. Говори се, че ще бъде подготвено официално посрещане от почитатели на Ищар, подобно на това, което направиха многобройните фенове на обичания от няколко поколения Крис Норман. В последно време музикалната култура в България се засилва и еуфорията обзема все повече и повече хора. Възраждат се забравени традиции, като тази феновете да посрещат с почести и бурни викове своите музикални идоли. Концертите се превръщат не просто в забавление, а в начин на живот.

Не пропускайте концертите на Ищар на 12 април във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 20 часа и на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.

За всички фенове билети се продават на Билетен център НДК, Туристически Информационен Център Велико Търново, на касите на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

 

Ищар с първи концерт във Велико Търново

За първи път кралицата на световната музика Ищар ще пее в Старопрестолната столица. Певицата изнесе официална пресконференция, за да об...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com