Първият треньор на Кубрат Пулев – отново претендент в X Factor

11957
Първият треньор на Кубрат Пулев – отново претендент в X Factor

Първият треньор на Кубрат Пулев – Любен Петров, отново е сред претендентите в музикалното шоу X Factor, което стартира на 9-ти септември по Нова ТВ.

Бившият треньор от Пловдив се яви на предварителните кастинги преди месец, за да докаже, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си. Любопитното е, че той беше сред кандидатите и в първия сезон на X Factor, когато самият Кубрат Пулев му пожела успех в музикалната надпревара.

Обожател от X Factor изненада Мария Илиева с червени рози

Огромна кошница червени рози получи Мария Илиева в първия ден от тренировъчните лагери. Изненадата дойде напълно неочаквано и както чес...

Любен, който е един от „виновниците“, поставили началото на шампионската кариера на Кубрат, има и доста други интереси – участвал е в различни военни мисии в Афганистан, Камбоджа и ЮАР и споделя, че именно музиката го е спасявала в трудните моменти в живота му.

По време на прослушванията на живо Любен Петров за втори път успя да спечели журито на X Factor със своя талант и харизма и получи тяхното „Да“. Боксьорът стигна до тренировъчните лагери, но дали ще продължи към следващите етапи, предстои да разберем. Себе си той определя като победител, а предизвикателството X Factor – като поредния двубой, който е готов да спечели.

 

X Factor – от 09-и септември по Нова ТВ.

Участничка от X Factor към Любо: Обичам те

На истинско изтощение ще бъдат подложени всички музикални таланти в X Factor през предстоящите няколко дни. Причината е следващият етап...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com