Рафи влезе в кожата на Ищар

15337
Рафи влезе в кожата на Ищар

Рафи в ролята на Ищар – това бе категоричният победител във вчерашния епизод на „Като две капки вода”. Най-младият участник бе абсолютен фаворит на журито, участниците и зрителите, които гласуваха с най-много точки за изумителното му превъплъщение като израелската звезда. Така равносметката след вчерашния лайф показва, че силите са изравнени с две победи за Рафи, две за Албена и две за Милица.

Въпреки че женският образ бе най-големият му кошмар, Рафи се справи със задачата повече от добре – той беше качен на високи токчета и се справи отлично дори с най-високите тонове. „Посвещавам тази песен на своите родители и приятели”, сподели на сцената бургазлията, след като самата Ищар го посъветва да мисли за нещата, които го правят щастлив, докато изпълнява хита „Horchat Hai Caliptus”

Ищар записва парче по текст на българчета

Две малки момичета не се поколебаха да предложат свой текст за песен на уърлд мюзик кралицата Ищар Алабина броени часове след концерта...

Своята награда от 1000 лв. Рафи дари отново за развитието на млади таланти в родния си град – този път на Търговската гимназия в Бургас, която ще проведе своя ежегоден „Ден на таланта”. От образа на етно кралица, следващия път Рафи ще трябва да влезе в кожата на краля на попа – легендарния Майкъл Джексън.

Истински се зарадва на бутона на късмета Милица, която за първи път ще е красавица с превъплъщението си в Шаная Туейн. „Бях Чобака, бях по-възрастна, сега ще си сложа дългите крака”, коментира с типичното си чувство за хумор актрисата. Тя изпълни перфектно космическото „Излел е Дельо хайдутин” на Валя Балканска, но гласовете не й достигнаха с малко за първото място.

Албена Михова, която днес празнува рожден ден, влезе в ролята на Риана с хита Unfaithful. След като три пъти беше в ролята на чернокож изпълнител, в следващия лайф тя ще изпълни песен на една от най-големите джаз дами на родната сцена – Камелия Тодорова.

Ищар и хор Еуфорика разплакаха българската публика

Две зали с фенове на Ищар се разчувстваха при звуците на лиричната българска песен „Облаче ле бяло“. За първи път певицата ...

За втори път ще видим и Графа, но този път в изпълнение на Алекс, който вчера влезе под кожата на Бруно Марс и хита му Lazy Song. Отново дива ще бъде и Мария. След снощното Waka Waka на Шакира, следващият път тя ще бъде австралийската звезда Кайли Миноуг.

Две гранд дами на българската естрада и рока завладяха сцената на „Като две капки вода” вчера. Стефан с „Дано, дано” на Богдана Карадочева и Гъмов с култовото „Ха ха” на Милена взривиха публиката. Самата Милена Славова, която беше в публиката с дъщеря си, оцени високо изпълнението на своя двойник и сподели, че всеки път гледа „Като две капки вода”. Песните им за следващия път са на Луис Армстронг за Стефан и Том Джоунс за Гъмов.

Като най-добро досега беше оценено и преобразяването на Диана като Мариус Куркински. Тя така се вживя в ролята си, че до края на шоуто не излезе от образ, а Маги Халваджиян, който лично познава Мариус, я похвали за актьорските й умения. В следващия лайф ще видим Диана като дивата Никол Шерцингер от Pussycat Dolls.

Сериозни качества на имитатор показа и специалният гост Тома, който изпълни хита Kiss From A Rose на Сийл.

Рафи се срещна с Ищар

Дни преди да се преобрази като Ищар в шоуто „Като две капки вода”, Рафи се срещна с истинската Ищар. За да изненада израелс...

Дали ще видим нов победител в седмия лайф, как ще се справят с новите си задачи участниците и кой ще бъде специалният гост, ще видим на 24 април.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com