Rammstein дадоха интервю за българските фенове

16927
Rammstein дадоха интервю за българските фенове

„Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу”, сподели един от създателите на Rammstein по повод предстоящото гостуване на групата в София на Национален стадион „Васил Левски” на 26 юли.

Рихард Круспе разказа още, че бандата е успяла да се съхрани благодарение на максимално автентичните си музика и визия. Цялото интервю ще се излъчи още веднъж в предаването „Студио VIP” по Нова Телевизия този петък от 23:45ч.

Играй и спечели двоен билет за Sofia Rocks и Rammstein

2010 се оказа година, в която много голяма част от мечтите на феновете на тежката музика в България, се сбъднаха. Тогава за пръв път на...

Само дни преди най-разтърсващото рок събитие – фестивала Sofia Rocks, бар Rock It посреща фенове за две подгряващи партита! На първото с дата 18 юли домакини ще са група Елинор, които са подготвили трибют на Rammstein. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013 и по-специално на немския метъл и рок! В допълнение на разнообразната програма, известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е Crashbrake, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата също като Rammstein обича пиро техниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще видим и момичета от Sonya Pole Studio. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com