"Разбивачът Ралф" издуха "Полет" и "Арго"

16319
"Разбивачът Ралф" издуха "Полет" и "Арго"

Новата рисувана история на Дисни "Разбивачът Ралф" направи феноменален дебют начело на северноамериканския боксофис, изпреварвайки цели два пъти втория "Полет", който е друга премиера на масовия екран този уикенд.

Анимационният филм на Дисни, който показва неудачен и недолюбван персонаж от видеоигра, който се опитва да стане герой, събра в кината на САЩ и Канада 49,1 милиона долара пред "Полет ", който получи гласовете на стойност около 25 милиона долара, предаде БГНЕС.

Скайфол издуха и Хари Потър по печалба

23-тият филм от поредицата за легендарния Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол" измести дори "Хари Потър" от челното място в класацият...

Историята на "Полет" пък се развива около Дензъл Уошингтън като разстроен пилот, който става герой и ... обратно. Филм на Земекис.

На трето място е вече познатият трилър "Арго" на Бен Афлек с антиирански привкус и героизъм от ЦРУ през 1979 г. Тук зрителите дадоха през уикенда 10,2 милиона долара, за да ги прибавят към досегашния сбор на Бен Афлек и компания достигнал 75,9 милиона за три седмици.

Ръсел Кроу във феодален Китай е нов играч на сцената в "Човекът с железните юмруци" и 8,2 милиона долара за първия му уикенд.

Идва Киномания 2012

Най-доброто в киното ще покаже за 26-ти път Киномания между 8 ноември и 2 декември 2012 г. Организаторите от НДК са подбрали 64 филма ...

По-нататък във финансовата класация на филмите с едно място нагоре – от шесто на пето - се качи френският екшън на Люк Бесон " Твърде лично - 2" с Лиъм Нилсън и 6 милиона прибавени за общата сума от 125,6 милиона долара.

Уашовски и техният "Облакът Атлас" е шести с 5,25 милиона.

До десето място в боксофиса следват "Хотел Трансилвания", "Паранормална активност - 4", комедията "Тежка категория" и "Сайлънт хил: Откровение".

Редактор: Десислава Симова

Айшвария Рай получи френския Орден на изкуствата и литературата

Айшвария Рай Бачан - индийската актриса и бивша Мис свят, получи снощи в Мумбай френския Орден на изкуствата и литературата, съобщи фр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com