Разкриха каква страшна болест мъчи Никита от Big Brother

60279
Разкриха каква страшна болест мъчи Никита от Big Brother
Снимка: Facebook

Евгения Калканджиева бе първият изгонен съквартирант от къщата на Биг Брадър в настоящия сезон на шоуто. Излизането на модната дизайнерка бе по воля на зрителите.

Шестата по красота напуска шоуто само седмица след началото на „Big Brother: Most Wanted”, но участието ѝ ще се запомни с много бурни емоции, директни реплики и весели моменти.

Ето какво сподели Жени Калканджиева в интервю за в. "ШОУ":

- Не за първи път прекрачваш прага на най-известната къща в България, но за първи път я напускаш първа. Това изненада ли те?

Станимир Гъмов с емоционална изповед, жена му го изоставила заради...

Станимир Гъмов е символ на комедията не само пред камерите на VIP Brother, но и в живота. Животът на актьора обаче не е пълен само със ...

- Още преди да вляза в къщата не съм си мислела, че точно аз ще бъда първата изгонена, но след като на няколко пъти хората вътре ме ядосаха и им казах нещата право в очите, бях сигурна, че аз ще бъда една от първите, които ще си тръгнат. Поведението на хората там е доста особено. Предпочитат да стоят настрана, да одумват, да говорят зад гърба. А когато някой нещо наруши или не направи, си премълчават. Твърде много се пазят — дотолкова, че вече са склонни да се съгласят с всичко. Но виж, ако са извън този формат, веднага биха изказали мнение. Вътре е нещо друго — там са толерантни, светци, едни уникални, мили, добри хора. И в крайна сметка това е глупаво. Никой не е влязъл вътре, за да мизерства и в същото време не реагират на това, че например един и същи човек прави грешки нонстоп. А знаеш, че аз не търпя такива нередности. Открит и директен човек съм. И в момента, в който нещо трябва да се разясни, предпочитам да го кажа, а не да се дръпна настрани, да отида в спалнята, да си легна и да заспя, или пък да дръпна някого настрани, за да му шепна на ухото. Или пък да си намерим някоя камерка, да седнем пред нея и да оплюваме хората зад гърба им на воля. Не ми е такъв манталитетът.

- Кой се постара да те извади от обувките?

- Никита ме провокира директно. Още докато бях в къщата, си помислих за момент, че тя просто е подхвърлила думи в пространството, но после, когато излязох и гледах материала, видях, че всъщност тя през цялото време си е говорила с Джулиана Гани. В един момент се вижда как Никита става и отива в другата стая, за да види какво става там, а там останалите се бяхме събрали, смеехме се и пушехме наргиле. Идва тя, поглежда ни и изведнъж изръсва един супер непремерен въпрос: „О, мисля, че тук е моментът да викна Златка”, при положение че предишния ден имаше една ситуация, в която Емануела каза, че не иска да участва в седмичните мисии с Благой. И с този въпрос Никита се опита да каже, че едва ли не аз и Благой правим нещо зад гърба на Златка?! А с него се познаваме добре и извън формата. Затова неслучайно я попитах какво точно има предвид с този въпрос, а тя отвърна с: „Ами то ние си знаем”. Знаеш, че аз такива неща няма как да ги оставя в пространството. Станах и извиках Златка, която заяви, че изобщо не знае за какво става въпрос. Отново попитах Никита: „Вие ли си знаете или ти си знаеш?” и тя каза: „Ами аз си знам”. Едни такива дребни неща, които обаче са много показателни за това какъв е човекът. Прозвуча ми много интригантско — все едно аз флиртувам с Благо, а на мен това ми е толкова далечно. Освен това аз навън имам мъж, дете, не е коректно.

- Според Никита ти не можеш да живееш, без да властваш и командваш. Така ли е наистина?

- Знаеш ли откъде тръгна това нейно изказване? Още когато бяхме оставени без мебели. После започнахме лека по лека да си ги набавяме. След това заради две мисии на ЯЯ и Весела отново останахме на минус 60 процента от бюджет, който още не сме играли. Имахме само боб, леща, картофи и лук. И аз тогава им казах да имат предвид, че с един морков, който те ще вземат, за да си го нарежат за мезе, както се прави по заведенията, може да овкусим две тенджери леща за 13 човека. И от този морков те изведоха, едва ли не, че аз нещо забранявам, надмогвам или каквото там.

Вижте Никита Джонсън от Big Brother преди да се обезобрази (СНИМКИ)

Преди да се обезобрази с поредица от пластични операции и с десетки татуси, Никита Джонсън е изглеждала доста по-добре от сега. Милена...

- Защо във всеки сезон на „Биг Брадър” разправиите са основно за храна? На моменти даже не е смешно, а е направо жалко.

- Аз за това им казах да правят, каквото искат след това, защото няма как да се разправям за един морков. На мен наистина ми стана смешно. А те не се усещат за толкова явни неща. Имам три участия досега във формата и нито веднъж не съм се отказала от играта. Винаги съм била за групата, не съм мрънкала, както се случи на една от последните мисии — с целувките. Стана страшна драма — там не ме целувай, тук не ме докосвай, а всъщност, ако бройката на моите целувки и тези върху Албена Вулева не беше толкова голяма, щяхме да загубим още проценти. В крайна сметка или го правиш за всички, или не. Има хора, които са пълни егоисти, мислят само за собствения имидж и принципи, и лишават с лека ръка всички останали.

- Кого визираш тук? Дай ми пример за такъв съквартирант.

- ЯЯ например, който влезе уж, за да номинира, а не го направи, защото не можа да се обоснове като доводи. В този момент разбрах, че всъщност той си мисли само и единствено за себе си. Както е добричък и мил, така никой друг не го интересува. Аз неслучайно му припомних, че влизайки в тази игра, е подписал договор и трябва да я играе. Това много напомня на манталитета на българина — който никога и никъде не е бил задружен по света. Затова и позволява един човек да пречи — виждаме това всеки ден. В къщата е същото. Ако още в самото начало всички бяхме седнали и говорили с ЯЯ на тази тема, за да разбере, че това е важно, той можеше да си вземе някаква поука. А не да скоча само аз и в същото време Уош да се покаже като дълбоко толерантен. Не му дреме за това, не му дреме за онова, можел без това, без онова… Само че той не мисли за цялата група. Играе го защитник на слабите, само че този, който проваля всички останали, никак не е слаб, разбираш ли. Изправи се и каза: „Ама оставете го човека…”. Е, добре, ще го оставим, само че ти не си жена и явно нямаш нужда да се къпеш. В периода, в който бяхме оставени заради ЯЯ без топла вода, например, имаше две неразположени жени. Не може така.

- Какво мислиш за така наречената религия на ЯЯ — „Уагабунга”, която съществувала от едва 6 години?! Има ли изобщо такава?

Андреа отвратена от Мира Добрева, нападна я в социалните мрежи (СНИМКИ)

Чалга фурията и приятелка на Кубрат Пулев Андреа отговори на въпрос на свой фен в стори в Instagram дали влиза във VIP Brother. Певицат...

- Да ти кажа не знам… Като цяло той е малко странен. За религията му нищо не мога да твърдя, но на мен ми направи впечатление нещо — в една от ситуациите правехме нещо, зарадвахме се, аз спонтанно станах, прегърнах го и го целунах по бузата. И той не реагира, не се стресна. Това значи, че най-вероятно в мислите си той тълкува различните ситуации в зависимост от това дали те са преднамерени или не. В същото време неговата религия му позволява да се целува с мъже, но не и с жени. Малко е странно. Ако жена ти, например, реши да те ревнува, то би трябвало да го прави и за жени, и за мъже?! Някакви такива неща, които хич не са ми ясни. Също както не ми е ясно и как до този момент в изданията на „ВИП Брадър” се харесват най-вече хора, които или спят, или не участват активно в ситуациите, или се скатават някак. И са едни много жалостиви, твърде добри и т.н.

- Не във всички сезони. Ами юбилейния 10-и сезон, в който спечели Миглена Ангелова, не потвърждава ли обратното?

- Така е, да. И няма как човек да не реагира, когато някой казва нещо невярно. Тя го правеше. Аз също го правя. Същото е и, когато някой каже нещо, уронващо престижа ми или пък ако е неадекватно. В ситуацията с ЯЯ, когато той трябваше да даде своите прословути номинации, реакцията му беше неадекватна. На мен също ми беше трудно да направя своите, защото все още не бях събрала достатъчно впечатления, но го направих. Признавам, че Джулиана Гани малко си я номинирах по подразбиране. Тя и Никита постоянно седяха някъде по ъгли и стаи да си шушукат, дуднат и клюкарстват. И понеже са ми по-далечни, не се и включваха в групата, освен това ме и избягваха, реших да ги номинирам.

- Още във визитката си казваш, че не можеш да понасяш хора, които са изкуствени най-вече във физиката си. Може и поради тази причина си номинирала именно тях двете?

- Определено съм човек, който винаги е харесвал естествената красота. Сред жените в къщата има и съквартиранти, които са се коригирали по някакъв начин, но те са го направили фино, деликатно и естетически добре. Не мога да кажа, че не харесвам Джулиана Гани само заради външния й вид, но аз тази визия просто не я приемам. Такива момичета не приемам, защото не виждам нищо хубаво в това. Гърдите й са твърде големи, особено пък за тази височина, защото я правят да изглежда още по-едра. Но влизайки в къщата, аз забравям кой как изглежда и определям доводите си на базата на това, което се случва вътре или не се случва.

Божана от VIP Brother крие мрачна тайна

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички в този сезон на VIP Brother. Тя сменя настроенията с едно ми...

- Тогава кои са силните играчи в къщата според теб, ако има такива, разбира се?

- Смятам, че Албена Вулева е такъв играч. Добър играч е и Гъмов, а също е добър и като човек. Благой и Златка са от добрите хора, но не са от добрите играчи, които биха направили нещо по-завъртяно, само и само да спечелят. Мисля, че Никита е болна на тема победа във формата, не знам защо. Трудно ми е да я разбера. В крайна сметка, ако ще печеля, то не искам да е на гърба на другите, а защото заслужавам. Но аз просто съм такъв човек. Не мога да премълчавам.

- Съжаляваш ли, че напусна толкова рано играта?

- Определено няма човек, който да предпочита да е в Брадъра, а не навън. Навън са детето ми, мъжът ми. Освен това през цялото време в къщата аз бях и доста притеснена, тъй като в момента ние снимаме календара на „Визаж” — не можех да видя, да присъствам, а за мен това е много важно. Имаме много работа. Разбира се, че ми е по-хубаво навън, защото правя това, което аз искам и харесвам. А в къщата няма как да ми е по-добре, когато няма храна, вода, ток на моменти, освен това не мога да си върша работата, а вместо това участвам в мисии, които не са ми приятни. Освен това аз обичам комфорта, лукса — може би ако някой каже, че не ги харесва, ще го нарека лъжец.

- На кого стискаш палци да победи?

Лъсна интимна тайна, която крие Розмари във VIP Brother

Очарователната Розмари, която изглежда много хрисима и скромна във VIP Brother, всъщност има доста богат любовен живот. Тя е истинска з...

- Имам двама фаворити. Единият е Гъмов, защото той ми харесва и като играч, и като човек. Същевременно Златка и Благо, които толкова се обичат и постоянно се притесняват как ще се изтълкува всяко едно тяхно действие. Но са и екипни играчи — лесно се живее с тях в тази Къща. Емануела, която много обичам, също е от хората, които се притесняват за своето представяне, но тя си е права за себе си. Но пък с нея бих изкарала и три месеца вътре, защото лесно се живее с нея.

- Какво ти казват хората, когато те срещат навън?

- Много често има реакции — когато пазарувам в супермаркета или съм в някой ресторант, както се случи наскоро. Казват ми, че съжаляват, че съм излязла толкова рано и изобщо не са очаквали така да се развият събитията. Но, както се казва, животът продължава. Всяко чудо е за три дни. За мен не е толкова важно дали ще се докажа като победител в „Биг Брадър”, а е по-важно да се докажа в моя бранш, където работя, да правя хубави неща, да откривам нови модели и да бъда един добър мениджър. А „Биг Брадър” си е „Биг Брадър” — до следващия сезон. Може би той е полезен за други хора, които биха си лансирали по някакъв начин бизнеса или самите себе си. Но аз нямам тази необходимост — нито пък да се прикривам, защото искам да се лансирам по някакъв начин. Всички хора, с които работя, ме познават като професионалист, а също и какъв човек съм. По-пряма съм и по-пряка. Не мога да си мълча. Но ние видяхме с това мълчание докъде я докара цялата държава.

- Защо не пробваш в политиката? Там точно такива хора са нужни…

- (смее се) Не мога да пробвам, защото от политиката веднага ще ме изхвърлят, защото аз ще казвам нещата, такива, каквито са. И разбира се — ще стана неудобна. Но нека човек да бъде в тази сфера, в която е най-добър, защото иначе навсякъде е някаква манджа с грозде. Навсякъде е пълно с подставени хора, които нищо не разбират. Аз съм добра и силна в моя бранш и искам да си седя в него. В политиката няма да съм полезна, не съм добър политик.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

В "Ергенът" за истинската любов: Барбара издаде защо не я е открила

Силвена Роу за наводнението в Дубай: Има изоставени коли по улиците (ВИДЕО)

Не съм звезда: Мария Силвестър с изненадващи разкрития за "Бригада Нов дом"

Срещу огромна сума пари: Хю Грант се споразумя с издателя на "The Sun"

Шеф Ангелов изгони една от жените в Hell's Kitchen (СНИМКА)

"Ергенът" приключи за още една участничка (СНИМКА)

Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Палавите прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат

От Кухнята на Ада в "Капките": Шеф Ангелов с нова изява (ВИДЕО)

Фенове на Тейлър Суифт "изгоряха" с над 1 млн. евро заради измама с билети

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com