Рийз Уидърспуун може да изиграе Хилари Клинтън

16352
Рийз Уидърспуун може да изиграе Хилари Клинтън

Рийз Уидърспуун е фаворит да изиграе Хилари Клинтън в нов биографичен филм.

Актрисата била прослушана за ролята на бившия американски държавен секретар за новия филм за ранните години на Клинтън "Родъм" заедно с още няколко холивудски звезди, сред които - Джесика Частейн, Аманда Сийфрид и Скарлет Йохансон.

Хилари Клинтън напуска световната сцена, засега

След броени дни Хилари Клинтън ще остави зад гърба си Държавния департамент и ще стане обикновен гражданин за първи път от 34 години. ...

"Те всички са прекрасни актриси. Много сме щастливи, че много наистина прекрасни актьори са заинтересовани да изиграят тези роли. Намираме се в завидно положение", заяви режисьорът Джеймс Понстолд, цитиран от британския в. "Индипендънт".

"Независимо от политическите пристрастия на хората или какво е мнението им за Хилари Клинтън, няма да намерите хора, които да поставят под въпрос нейната интелигентност и устременост. Искам прекрасна актриса, която да въплъти това", каза още режисьорът.

Действието в лентата ще се развива през 1974 г., когато бившата първа дама на САЩ и сенатор е адвокат във Вашингтон в средата на 20-те си години. Планирано е филмът да излезе през 2016 г., за да съвпадне със следващите президентски избори в САЩ, на които Клинтън може да е кандидат.

Хилари каза "Сбогом"

В последната си реч като държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън остави на приемника си на поста Джон Кери списък от спешни задачи ка...

Сценарият на "Родъм" е написан от Йон Ил-Ким. Проектът обаче вече се натъкна на критики заради планираните пикантни сцени и фокусирането върху любовния живот на Хилари.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com