Ромео Бекъм увеличи приходите на Бърбъри

10079
Ромео Бекъм увеличи приходите на Бърбъри

Продажбите на Бърбъри нараснали, след като Ромео Бекъм стана лице на пролетно-лятната рекламна кампания.

Продажбите на модната марка са се увеличили с 13% след наемането на 10-годишния син на футболиста Дейвид Бекъм и съпругата му дизайнерка Виктория, който стана лице на новата колекция.

Виктория Бекъм на корицата на китайския Vogue

Английска модна икона Виктория Бекъм взе участие в фотосесия за корицата на китайския Vogue, пише Daily Mail. Изданието със снимките на...

"Семейство Бекъм са крале в шоубизнеса, така че не е изненадващо, че първата рекламна кампания на Ромео се превърна в огромен успех. С красивия външен вид на баща си и удивителния усет към дрехите на майка си той е идеалният модел. Другите марки ще се избият за договор с него", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".

Ромео, който позира с моделите Кара Делевин и Еди Кембъл, беше заснет в един от прочутите шлифери на Бърбъри и в блестяща синя риза. Въпреки младостта му, начинаещият модел имал прекрасно чувство към дрехите и проявил изключителен професионализъм по време на снимките.

"Ромео обича модата. Той има свое мнение, беше много ангажиран с това, което носи. Той е много сладък и е толкова добре възпитан", заяви преди време директорът на Бърбъри Кристофър Бейли.

Вики Бекъм: Слънчевите очила са ключови за всяка жена

Станалата популярната напоследък като дизайнерка Виктория Бекъм смята, че слънчевите очила са ключов елемент от тоалета на една жена. ...

Макар че в последно време продажбите на Бърбъри ту намаляват, ту се увеличават, рекламите с Ромео се радвали на изключителен интерес от страна на клиентите.

Източник: БГНЕС

 

 

Бекъм е най-сексапилният гол мъж

Дейвид Бекъм официално е най-горещият мъж в света, след като оглави класация на най-сексапилните разсъблечени мъже за всички времена на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com