Сцена BraZZoBraZZie ще вдъхнови гостите на Spirit of Burgas

10070
Сцена BraZZoBraZZie ще вдъхнови гостите на Spirit of Burgas

Сцената BraZZoBraZZie на тазгодишния фестивал SPIRIT of Burgas ще предложи на развълнуваните си гости тридневен празник за ушите, очите, телата и душите.

Сред имената, които ще се качат на BraZZoBraZZie, са младите фънкари от SOUTHWICK, към които ще се присъедини и очарователната Рут Колева, латино фуриите Tumbaito с Калин Вельов, на които, специално за SPIRIT of Burgas, ще гостува една от световните звезди на съвременната латино музика – Frankie Morales, днешните владетелки на суинга в България – дамското трио Sentimental Swingers, които, заедно с Михаил Йосифов секстет, ще върнат времето 80 години назад, както и оркестърът за разнообразни духови безобразия Brazz ViliDJ.

Сцената, посветена на богатството, красотата и сладката лудост на духовата музика, е подготвила пъстра, красива и жизнерадостна програма от джаз и суинг, фънк и фюжън, етно и латино, стара градска музика и реге, съобщиха организаторите на летния музикален фестивал.

BraZZoBraZZie е наследникът на досегашната Jazz&Blues сцена, а виновникът за нейното случване се нарича Брас Асоциация - идейна структура, създадена през 2008 г. от тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов – едни от най-добрите, активни и търсени съвременни духови (и духовити) музиканти в България. Брас Асоциация събира музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика, които до голяма степен оформят облика на днешната музикална сцена в България.

През февруари тази година Брас Асоциация, заедно с 24/7 Event Company, организира първото издание на първия фестивал за духова музика – BraZZoBraZZie. Посветен на многообразието и неизбежността на духовата музика, тридневният фестивал се радваше на многобройна и страхотна публика, и премина под знака на танците, усмивките и положителните емоции. Тази първична, неподправена радост от живота, BraZZoBraZZie ще пренесе и на SPIRIT of Burgas от 3-ти до 5-ти август.

Програма на сцена BraZZoBraZZie:

3 август:

Mad Dogs

RomaNeno Project

Tumbaito&Frankie Morales

DJ Water Nimph

Sentimental Swingers&Mihail Yossifov Sextet

DJ Water Nimph

 

4 август:

Da New Generation

Leah Kline Quintet

SOUTHWICK&Рут Колева

Latin DJ

Tumbaito&TBA

Latin DJ

Korn на Spirit of Burgas 2012

Придобилият международна слава музикален фестивал Spirit of Burgas 2012 ще доведе за феновете у нас Korn, Armin van Buuren, Mark Knight...

 

5 август:

Funkallero

Смут и мизерия в Източна Румелия

Манго Дуенде

Busta Rhymes и Tinie Tempah откриват Spirit of Burgas

Busta Rhymes, един от най-емблематичните и скандални артисти на американската рап и хип-хоп сцена, и Tinie Tempah, най-популярният англ...

DJ Oto

Brazz ViliDJ&Friends

DJ Oto

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com