Сестрата на Бионсе нападна Джей Зи (ВИДЕО)

28446

Видеозапис от охранителната камера на нюйорски хотел показва как Соланж Ноулс се нахвърля върху съпруга на сестра си. Власите разследват как точно е изтекъл видеозаписа от асансьора и кой е отговорен за това, предаде БТА.

Триминутното видео е качено в американския сайт TMZ.com и вече набира популярност в мрежата. В черно-белите кадри, които са без звук, се вижда разправията в асансьора на хотел "Стандарт" в Ню Йорк и нанасянето на удара от страна на Соланж. Там имало парти след бала на Института по костюма в музея "Метрополитън" на 5 май.

На записа се вижда как бодигардът на сестрата на Бионсе е този, който се опитва да я усмири. Тя, Бионсе и Джей Зи носят същите облекла, с които се бяха появили на благотворителния бал в "Метрополитън".

Управата на хотел "Стандарт" в Манхатън изрази възмущението си от изтичането на видеоматериала и обеща да вземе строги мерки срещу виновниците. В официално изявление на ръководството се казва: "Ние сме шокирани и натъжени от факта, че очевидно е имало пропуск в охранителната ни дейност и в конфиденциалността, на която разчитат нашите клиенти. Ние ще накажем и ще изправим пред съда виновните за това лица!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com