Специалист по пристрастяване към обезболяващи е преглеждал Принс

590
Специалист по пристрастяване към обезболяващи е преглеждал Принс
Снимка: Getty Images/Guliver

Специалист по пристрастявания към обезболяващи е бил извикан да прегледа Принс преди музикалната легенда да почине. Това съобщи адвокатът на калифорнийския доктор Хауърд Корнфелд, предаде БГНЕС.

Медицинското лице, което лекува хора с пристрастявания към опиоиди, е трябвало да дойде в имението на Принс в Минесота на 22 април – ден, след като музикантът беше открит мъртъв в дома си, заяви адвокат Уилям Маузи.

Посмъртно Принс подобри рекорд на Майкъл Джексън

Седем песни на Принс вече се намират в първата десетка на дигитално продавани песни на Billboard. С това изпълнителят подобри предишн...

„Д-р Корнфелд почувства, че мисията му е на живот и смърт. Той със сигурност я чувстваше като нещо спешно“, посочи той.

Корнфелд ръководи клиниката „Възстановяване без прегради“ (Recovery Without Walls) в Мил Вали, Калифорния, която предлага лечение от пристрастявания, като в същото време осигурява конфиденциалност на своите пациенти.

„Надявахме се да стабилизираме (Принс – бел. ред.) в Минесота и да го убедим да дойде във „Възстановяване без прегради“ в Мил Вали“, допълни още адвокатът.

Докторът е освободил голяма част от своя график, след като с него са се свързали представители на Принс. Преди самият той да пристигне в дома на звездата Корнфелд е изпратил там своя син, който също е лекар в болницата, както и местен лекар от Минесота, които да посещават музиканта.

Намериха седем кандидати за наследството на Принс

Седем души са се явили пред американското правосъдие, претендирайки, че са наследници на певеца Принс, който внезапно почина в средата ...

Синът на докторът – Андрю Корнфелд, който е трябвало да окуражи Принс да дойде в Калифорния за лечение, е пристигнал в имението на певеца моменти преди той да бъде обявен за мъртъв. Според Маузи по времето, когато Андрю е пристигнал на мястото и е бил пуснат вътре от сътрудник на Принс, певецът вече е бил в безсъзнание.

Синът на д-р Корнфелд е и човекът, който се е обадил на спешния телефон и е повикал линейка. Според адвоката Андрю вече е бил разпитан от полицията , която му е разрешила да се върне в Калифорния.

Принс почина внезапно на 21 април. Въпреки направената аутопсия на звездата няколко дни след това, все още не е известна причината за смъртта му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес