Танцьорите на Dancing Stars дават открит урок по танци

13059
Танцьорите на Dancing Stars дават открит урок по танци

Тази събота, на 27 април, професионалните танцьори на Dancing Stars се срещат с почитателите на шоуто за открит урок по танци.

Феновете могат да вземат автографи и да се снимат с фаворитите си в предаването, да направят първите си стъпки в тангото, салсата и още танци или просто да усъвършенстват уменията си на дансинга.

Откритият урок е достъпен за всички, като цели десет от танцьорите, между които Яна и Калоян, Ралица и Живко, Дорина и Петко, очакват феновете от 11 часа, в Dance Academy /Зала Фестивална/.

Утре вечер Dancing Stars ще се раздели с още една звездна двойка. Публиката ще провокират гост звездите на най-голямата брейк-денс фамилия у нас – Makosa Nostra, които ще разчупят стандартите със своя би боинг танц. Още – на сцената на шоуто Sanny Alexa и Бобо ще намерят пресечната точка между R&B и хип-хопа и ще ни поканят „В този клуб”. Новата звезда Venzy избра сцената на Dancing Stars за официален дебют на парчето си „Под открито небе”, което зрителите ще видят и чуят утре вечер.

Rock&roll вместо спортни танци в Dancing Stars

Три напълно различни танца ще представят звездните двойки тази вечер в Dancing Stars – Rock&Roll, Hip-Hop и Contemporary, ка...

Във ВИП зоната на шоуто ще бъдат Мария Илиева, Нели Рангелова, Мария, Мика Стоичкова и Кристина Патрашкова. Чии поддръжници са те – въпросите ще бъдат зададени от Никол Станкулова.

Ще защити ли публиката своята любима Латинка или предстои поредната изненадваща елиминация, ще разберем точно в 20 чaса.

Открит урок по танци в събота

График на уроците:

Део: Искам да имам 2 деца, готов съм

"Мечтая си да имам момче и момиче!", това сподели Део. "Мисля си за деца от две-три години. Готов съм да стана татко." Влюбената двойк...

11.00 часа - Калоян и Яна - Румба

12.00 часа - Ралица и Живко - Самба

Милица и Албена разочаровани от бившите си гаджета

Актрисите Албена Михова и Милица Гладнишка разкриват дали са простили на бившите си половинки, заради които са претърпели едни от най-г...

13.00 часа - Фил и Лили - Ча ча ча

14.00 часа - Кети и Георги - Джайв

15.00 часа - Дорина и Петко - Танго

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com