Тази вечер е грандиозният финал на "Под прикритие"

20006
Тази вечер е грандиозният финал на "Под прикритие"

Хитовият сериал "Под прикритие" се готви за грандиозен финал. Проектът на Националната телевизия ще бъде закрит на специална галавечер в в Зала 1 на НДК от 20:30 часа на живо и в ефира на БНТ1.

Всички почитатели на “Под прикритие” ще видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала. Феновете ще имат възможност да се срещнат с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов и Пламен Манасиев. По червения килим ще преминат и звездите, с чиито герои зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните.

Почитат Чочо Попйорданов на финала на „Под прикритие“

Специална почит към незабравимия Чочо Попйорданов, който изигра ченгето Момчил Нешев и остави ярка следа в „Под прикритие“,...

Веднага след галавечерта, от 21:30 часа ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1 и в зала 1 на НДК.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com