Уитни не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки

9734
Уитни не се е удавила, а се е отровила, твърдят нейни близки

Уитни Хюстън не се е удавили, а се е отровила, твърдят нейни близки, цитирани от сайта TMZ. Роднините на певицата били информирани от съдебно-медицинските власти в Лос Анджелис, поели случая, че в дробовете на покойната певица не е било открито достатъчно количество вода, за да се предположи, че се е удавила след заспиване във ваната си. Най-вероятната причина за смъртта на Хюстън е комбинацията от високи дози алкохол и лекарството Xanax. Тя е била вече мъртва, когато се е приплъзнала под водата във ваната.

Оказа се, че безжизненото тялото на Уитни е било открито от нейната леля, Мери Джоунс, която й била оставила вечерната рокля на леглото и излязла от стаята й за половин час. Когато Хюстън не излязла от банята, Джоунс се разтревожила и отишла да види какво става. Тя измъкнала племенницата си от ваната и се опитала да й окаже първа помощ.

"Дейли мейл": Никой не можеше да спаси Уитни!

Никой не можеше да спаси Уитни Хюстън от печалния й край, след като тя пропиля цялото си богатство от 100 милиона британски лири заради...

Майката на починалата певица Сиси Хюстън е уредила тленните й останки да бъдат пренесени в Атланта още утре сутринта и съдебните власти били дали разрешението си, тъй като нямало индикации за насилствена смърт.

Междувременно сайтът узнал, че предната вечер дъщерята на Уитни, Боби Кристина, по същия начин била заспала във ваната си в същия хотел "Бевърли Хилтън". Нейни приятели дълго чукали на вратата й в петък вечерта, но тя не отворила. Те повикали охраната, която им отключили стаята й и те я измъкнали от ваната, пише сайтът. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес