Устата стана баща за втори път

27009
Устата стана баща за втори път

Дни преди Гергьовден, на 3-ти май, „Поверително от NL” ще покаже папарашкият улов от седмицата.

Само по TV7, точно в 22:30, верните преследвачи доставят поредната доза от тайните на най-известните и най-коментираните светски персони. Устата стана баща за втори път. Новородената Лора вече е у дома заедно с мама, тате и по-голямата си сестра.

Азис: Мразя бедността и мизерията. Бог ме обича и ми прощава всичко

Тази събота „Поверително от NL” ще покаже ексклузивни кадри от погребението на митичния подземен бос и създател на гр...

Дни след щастливото събитие, дуетната половинка на Софи Маринова дава ексклузивно телевизионно интервю на колежката си от фолк-гилдията - многодетната майка Кали.

„Скрих втората бременност на жена ми, заради собственото й спокойствие. Дори на Софи Маринова не бях казал. Не, че не може да пази тайна, но щеше да каже на много хора, които не могат да пазят тайна. По време на цялото ни турне в Америка Софка постоянно ме навиваше за второ дете. А аз не смея да й кажа, че Светла е бременна. Когато Софи видя жена ми вече с големия корем направо скочи да ме бие” – така Устата описа пред Кали преживяванията си около втората бременност на Светла – жената, която вече 15 години е неотлъчно до него. Динев признава, че другата жена в живота му е Софи Маринова. Пред гост-водещата в „Поверително от NL”, Иван разказва най-интересните случки от успешното им турне с ромската перла в Америка. „Най-смешното беше, че с приятели решихме да заведем Софка на стриптийз-бар. Черпихме я лап-денс. Това е частен танц, играе се само пред поръчителя, избрахме една пуерториканка. Софи не пожела да отиде сама и аз я придружих. Когато стриптизьорката си съблече блузата Софи ахна”.

Обичаната поп-легенда с български произход Силви Вартан, докосна сърцата на българите при последното си посещение в София. Тя се върна в родината, за да зарадва почитателите на красивата музика, като не пропусна да им подари и букет от обичаните френски шансони, които изпълнява вече пет десетилетия. Папарашкият обектив неотлъчно проследи престоя на българската любимка извън сцената и светлините на прожекторите. Кои са местата, които почетната гражданка на София посети и каква част от времето си Вартан посвети на благотворителност, ще покаже таблоидът, който създава новините.

Легендата на българското актьорско майсторство Стефан Данаилов изпрати завинаги крехката си опора Мария. „Поверително от NL”, екипът от папараци и водещата Николета Лозанова са съпричастни с болката на овдовелия актьор. С прискърбие и любов, те се присъединяват към съболезнованията на близки и колеги с ексклузивни кадри от сбогуването с Мария Данаилова.

Защо Димитър Цонев напусна БТВ

Тази събота на 22-ри март, точно в 22:30 в „Поверително от NL” по TV7, дни след напускането на БТВ, водещият на следобедно...

Ексцентричният и колоритен паркетен лъв, с претенции на писател, отново привлече папарашкия обектив върху личността си. Този път хаотичното му маниерничене бе подчинено на не дотам добрите му обноски. Каква е истинската причина Денди да крачи уверено по улицата, като едновременно с това забърсва течащия си нос с безупречно колосания маншет на ризата си, и кое е най-неочакваното място, на което телевизионните детективи на Николета Лозанова откриха Любомир Милчев? Всичко това „Поверително от NL” ще покаже тази събота по TV7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com