Военното летище в Доброславци става домакин на Elevation

6868
Военното летище в Доброславци става домакин на Elevation

Военното летище в село Доброславци става домакин на тазгодишното издание на Elevation, съобщиха организаторите On stage.

Elevation Music Festival отваря границите на неразрешеното и дава шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия. В 18-годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.

Българските групи потвърдиха участието си на Elevation

Седем от най-нашумелите в последната година български групи потвърдиха своите участия на сцените на тазгодишното издание на Elevation. ...

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат: Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set)&Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run&DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Всички музикални герои гарантирано ще ни обстрелват с положителна енергия и адреналин до небесата, на които меломаните ще могат да отговорят подобаващо. Спортните и интерактивни забавления на Elevation 2012 също са гарантирани. Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, велописта и черешката на забавленията - бой с торти. Световното парти уиски J&B и тази година ще се постарае качествената музика да е гарнирана с допълнително парти настроение. Затова от J&B са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Списъкът с приятните изненади е дълъг, но спираме до тук, за да запазим любопитния привкус на предстоящото, заявяват още организаторите.

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 човека, които го сторят, ще получат на входа на къмпинга бонус – поларено туристическо одеяло с цип. Нетрадиционната фестивална територия ще разполага с необходимите заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда. Автобусни линии № 29, 30 стигат до центъра на с. Доброславци. От там до авиобазата се стига пеша. Пълна информация за транспорта можете да намерите на www.elevation.bg.

Редактор: Ина Попова

Български банди на Elevation Music Festival 2012

Ясни са имената на българските участници, които ще се качат на основната сцена по време на второто издание на Elevation Music Festival ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com