Voice of Boys имат нов член на бандата - Георги Топалов

60763
Voice of Boys имат нов член на бандата - Георги Топалов

Voice of Boys са готови с ново парче и имат още една изненада за феновете си – нов член на бандата: Георги Топалов, който е рус, мускулест, има татуировки и може да танцува. Георги също е участвал в шоуто "X Factor", откъдето се познава с останалите момчета, а след като Константин Иванов и Пламен Денчев напускат бандата, той е бил първият и единствен избор за нов „войс”.

Освен че притежава необходимите гласови качества и харизма, за да се впише на сцената до Недислав Драгнев и Мартин Костадинов, Георги Топалов има и правилния цвят на косата – с русата си прическа, той е перфектното допълнение към другите момчета, които са съответно червенокос и брюнет.

Стела Петрова работи по втория си самостоятелен сингъл

Между различните си участия из страната, Стела най-после намери време и влезе в студио за да работи върху следващото си самостоятелно ...

Voice of Boys вече са готови с първото си парче в новия състав, което се казва „Давай”. Песента е с доста по-клубен саунд от досегашното им творчество, катo музиката и текстът са на Недислав Драгнев, а аранжиментът е дело на нашумелия рапър Pavell. Момчетата обещават на феновете си до няколко седмици премиера на видеото към „Давай”, а след това планират клубно турне със смазващо лайв шоу.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com