Забраниха на СЕСА да кръжи с хеликоптер над центъра на София

35466
Забраниха на СЕСА да кръжи с хеликоптер над центъра на София

Кралицата на сръбската музика смая организаторите на концерта в София с желанието си да кацне с хеликоптер директно в зала „Арена Армеец“. Както вече стана ясно, пристигането на СЕСА по въздух за мега шоуто й у нас е жест към нея от анонимен олигарх. Въпреки всички усилия на организаторите да реализират желанието на певицата, от Ръководство на въздушното движение не позволяват да се извърши кацане в района на залата, поради съображения за сигурност и безопасност. Приземяването на хеликоптера за събитието може да стане единствено на Летище София.

Много изненади и любими хитове на примата на балканската музика очакват всички гости в зала „Арена Армеец“. Първи на сцената ще излязат Dzambo Agusevi Оrchestra, които ще заредят публиката с много енергия и настроение.

Трубачите на СЕСА искат 20 литра малинова ракия

Подгряващите музиканти на СЕСА - Dzambo Agusevi Оrchestra, за които певицата изрично настоя да са част от нейния мащабен проект на 7 но...

Начало на концерта: 20:00 часа. Билети все още могат да бъдат закупени на цени: от 20 до 55 лева в мрежите на TicketPro и Eventim, както и на касите на EasyPay.

С медийната подкрепа на: Balkanika MTV / Vbox7 / Радио Вероника / Actualno.com / Iwoman.bg / Mail.bg / Meloman.bg / в. Стандарт / в. Всеки ден / Радио Беркк-М / Радио Кракра / bgdancer.info

Повече информация за концерта на СЕСА в София можете да откриете във facebook на адрес: https://www.facebook.com/CECAinSofia.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com