Завладяваща поява на злодея в новия трейлър на Завръщането на първия отмъстител

61068

Новият трейлър на "Завръщането на първия отмъстител" разсейва мъглата над злодея, срещу когото ще се изправят Капитан Америка и Черната вдовица. Въпреки че научаваме името му и го виждаме в действие в няколко зрелищни екшън сцени, от които  разбираме, че е бърз и силен и има желязна ръка, видеото не разкрива лицето му и оставя много въпроси около  персонажа Зимния войник.  

Двама мъже и сексапилна половинка се вихрят в екшън-комедията Ченге за един ден

Айс Кюб и Кевин Харт са начело на актьорския състав в скоростната екшън-комедия "Ченге за един ден". Колоритният дует донася на голям е...

Новото екшън приключение "Завръщането на първия отмъстител" е третият филм, посветен на отделен супергерой след „Отмъстителите“, но е първият, който се явява директно продължение на историята в мегапродукцията от 2012 г. Логичното обяснение на Марвел е, че ако Тони Старк и Тор имат собствени светове, към които да се върнат след катастрофалните събития в Ню Йорк, светът на Стив Роджърс отдавна е в миналото.

Събуден за мисията в „Отмъстителите“ от 70-годишна ледена консервация, Стив Роджърс не може просто да продължи живота си. "Завръщането на първия отмъстител" го заварва във Вашингтон, където се мъчи да се приспособи към съвременния свят. Когато нападат негов колега от организацията ЩИТ, Стив се забърква в плетеница от интриги, която  излага на риск целия свят. Капитанът се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор, като в същото време на всеки ъгъл трябва да се отбранява от професионални убийци, изпратени да му запушат устата. Когато се разкрива целият мащаб на пъкления заговор, Капитан Америка и Черната вдовица привличат на своя страна млад съюзник – Сам Уилсън, познат като Сокола. Много скоро тримата се озовават срещу неочакван и страховит враг – Зимния войник.

Груба игра и неприлични шеги в първия трейлър към комедията Който оцелее ще разказва

След поразителния успех на „Приятелю, Тед“ Сет Макфарлан се завръща на „терена“ с още по-безпощадната комедия "...

Освен Крис Еванс в ролите си от първия филм за Капитан Америка ще се завърнат още Самюел Джаксън като директора на ЩИТ Ник Фюри и Себастиан Стан като Бъки Барнс/Зимния войник. Хейли Атуел ще се превъплъти отново в любимата на Стив Роджърс - Пеги Картър, а Доминик Купър ще изиграе бащата на Тони Старк – Хауърд Старк. Тоби Джоунс ще бъде отново зловещият доктор Зола. Ще видим и познати от „Отмъстителите“ персонажи – Черната вдовица на Скарлет Йохансон и агент Мария Хил на Коби Смълдърс. Новите лица в "Завръщането на първия отмъстител" са Робърт Редфорд в ролята на Алегзандър Пиърс, Франк Грийо („Гангстерски отряд“), Калън Мълви („Враг номер едно“ и предстоящия „300: Възходът на eдна империя“) и Емили Ван Камп (ТВ сериала „Отмъщението“).

Продуцент на "Завръщането на първия отмъстител" е Кевин Фейдж, който ръководи проектите на всички филми за Отмъстителите. За режисьори са привлечени братята Антъни и Джо Русо. Сценарият е на Кристофър Маркъс и Стивън Макфийли.

"Завръщането на първия отмъстител" идва на голям екран у нас в деня на щатската си премиера – 4 април 2014 година с разпространител "Форум Филм".

Най-епичното библейско приключение на годината е тук с нов трейлър

"Ной" разказва историята на мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновр...


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com