Завръщането на "Черният рицар" в България

5696
Завръщането на "Черният рицар" в България

Епичният завършек на филмовия разказ за саможертвите и геройствата на кръстоносеца от Готъм бе представен пред родни журналисти и критици в столичната "Арена – Младост", предаде репортер на БГНЕС.

Дългоочакваният проект на холивудския режисьор Кристофър Нолан заплени сърцата на присъстващите и даде ясен знак на публиката, че ще остане в съзнанието на киноманите задълго.

Ще гледаме Ан с други очи след новия Батман

Актьорът Джоузеф Гордън-Левит смята, че публиката ще гледа на Ан Хатауей по различен начин след "Черният рицар: Възраждане". 31-годишн...

Този мрачен проект на британския колос в режисурата е способен да остави без дъх и най-апатичните зрители, влезли в салона да изгубят част от свободното си време. Лентата умело изправя на нокти всеки чифт очи пред огромния екран и кара аудиторията да тръпне в очакване на следващата вълнуваща поява на Батман от сенките.

Визуалните ефекти са умопомрачителни. А за звуковите всички други думи, освен "Ханс Цимер", са излишни. Усещането за отминаващото време и тиктакането на часовника – невъобразимо напрягащи.

Новият "Черен рицар" е много повече от вцепеняващ трилър. Продукцията е същински филмов шедьовър, който на фона на "Отмъстителите" изглежда, тъй както "Мона Лиза" сред рисунки в детска ясла.

"Рицарят" е колосален триумф над посредствеността, в която мнозина режисьори затънаха през годините. Именно филмовата епопея на Крис Нолан е онази задаваща се буря, за която Ан Хатауей говореше – ураганът, който тепърва ще жъне успехи в Съединените щати и по света.

Дъщерята на Бейл е влюбена в Батман

Актьорът Крисчън Бейл, който се превъплъти в образа на Батман в трилогията на Кристофър Нолан, разкри, че дъщеря му обожава гласа на кр...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com