23-годишен преби жестоко майка си в Шумен

2597
23-годишен преби жестоко майка си в Шумен

23-годишен шуменец е задържан, след като нанесъл побой и причинил телесни повреди на майка си. Това съобщиха от полицията в Шумен.

Малко след 05.30 часа вчера сутринта е получен сигнал в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Шумен, че на стълбищна площадка в блок на ул. ”Ген. Тошев” в Шумен е намерена жена в безпомощно състояние.

Голям пожар в Шумен, за щастие без жертви

В Шумен горя цех на бившия химически завод "Панайот Волов". Пожарът е пламнал в един от цеховете на затворения химически завод в града....

Към адреса са насочени екипи на полиция и спешна помощ. В МБАЛ-Шумен в тежко състояние била откарана 58-годишна жена. Криминалисти изяснили, че малко преди това между нея и сина й възникнал скандал. 23-годишният П. П. - Шебека, нанесъл удари с ръце и крака по главата и тялото на майка си. Криминално проявен шуменец е установен и задържан.

Известен е на полицията с кражби, грабеж, противозаконно отнемане на вещи и части от моторни превозни средства и отнемане на МПС в нетрезво състояние. Спрямо П. П. е взета мярка “задържане под стража” за срок от 72 часа. Приведен е в ОЗ “Изпълнение на наказанията” – Шумен. Започнато е досъдебно производство. Работата по разследването продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен