Община Шумен си купува 10 нови автомобила

679
Община Шумен си купува 10 нови автомобила

10 нови автомобила ще закупи Община Шумен. Това стана ясно от обявената обществена поръчка от администрацията. Автомобилите са за нуждите на две от общинските предприятия – “Медиен център” и “Общински жилища и имоти”, дирекция „Образование, наука и култура“, Дома за стари хора, Домашен социален патронаж, Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с физически увреждания , новото общинско звено “Чистота”, Център за настаняване от семеен тип, Областния информационен център.

Прогнозната стойност на поръчката е 169 380 лева без ДДС.

Покупката на автомобилите ще е с бюджетни средства и средства на съответното подразделение, пише Topnovini.bg.

Автомобилът за Областния информационен център също ще бъде закупен със средства на Общината, но след това те ще бъдат върнати в бюджета съобразно условията проекта „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Шумен“, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Два от автомобилите, които общината ще закупи са за нуждите на Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с физически увреждания.

Автомобилите трябва да са с възможност за поставяне на хидравлична или механична рампа за хора с увреждания. Прогнозната цена на едното моторно превозно средство е 13 650 без ДДС, а за другото 25 000 без ДДС.

Четири от автомобилите са с прогнозна стойност 12 490 лева без ДДС. Те са за нуждите на “Общински медиен център”, “Общински жилища и имоти”, дирекция „Образование, наука и култура“ и Бюджетна дейност “Чистота”.

За нуждите на Дома за стари хора „Д-р Ст.Смядовски“ в обществената поръчка е заложена доставка на нов товарен автомобил тип ВАН с прогнозна стойност 17 990 лева без ДДС.

Товарен автомобил тип ВАН с прогнозна стойност от 17 990 лева ще бъде закупен и за нуждите на Домашен социален патронаж – Шумен.

Бюджетът на община Шумен ще бъде актуализиран

Ниските приходи на Община Шумен от продажба на земи и сгради през деветмесечието налагат актуализация на бюджета. Това стана ясно от ду...

За нуждите на Центъра за настаняване от семеен тип в Шумен в обществената поръчка е заложена доставка на автомобил с възможност за поставяне на хидравлична или механична рампа за хора с увреждания. Прогнозна стойност на моторното превозно средство е 19 290 без ДДС.

25 500 лева без ДДС е прогнозната стойност на автомобилът, който ще бъде закупен за нуждите на Областния информационен център.

В поръчката е посочено, че критерии за оценка на офертите е икономически най-изгодна оферта.

Към участниците има и изискване да разполага най-малко с един сервиз за гаранционна и извънгаранционна поддръжка за изпълнение на обществената поръчка.

Крайният срок за подаване на оферти е 25 май. Офертите ще бъдат отворени на следващия ден – 26 май в сградата на Община Шумен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен