В Шумен започват летните ремонти по улиците на града

250
В Шумен започват летните ремонти по улиците на града

От 15 май до 17 май се въвежда временна организация на движението на моторни превозни средства във връзка със започналите летни ремонти на улиците в Шумен.

От неделя до сряда, включително ще бъде спряно движението на автомобили по ул. „Марица“ в участъка от ул. „Университетска“ до ул. “Климент Охридски“ (зад пазара). Най-напред ще бъде извършено фрезоване на компрометираната стара асфалтова настилка и след това ще започне и машинното изкърпване на дупките в посочения участък, съобщиха от пресцентъра на общината.

На Шуменското плато организират ретро рали

Ретро клуб-Варна организира ретро рали на Шуменското плато на 14 и 15 май. В събота, на 14 май от 13.30 часа от Пивоварната фабрика до...

От предвидената програма за лятното изкърпване на улиците в Шумен досега са извършени ремонти по бул. „Мадара“ – от бул. „Ришки проход“ до кръстовището с ул. „Съединение“ (до жп линията ). Приключиха ръчните и машинни кърпежи с асфалтобетон по улицата край бившето УСМ – от бул.”Мадара” до бул.”Ришки проход”.

Предстои подготовка за извършване на ръчни и машинни кърпежи по бул.”Симеон Велики” в района на бившия магазин „Пени маркет”.

Изпълнител на строително-монтажните работи е фирма „Барс” АД, която спечели обявената от община Шумен поръчка за част от уличната мрежа в града и кварталите „Дивдядово“, „Макак“ и „Мътница“ на стойност 200 000,00 лв. с ДДС и срок на изпълнение 70 календарни дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шумен