Продават вещи от хотела на Лечков

5768
Продават вещи от хотела на Лечков
Снимка: БГНЕС

Съдия-изпълнител е описал движими вещи и картини от хотела на Йордан Лечков "Спорт палас". Предстои търг за продажбата им, информира БНР.

Описаните картини и движими вещи от хотела на Лечков са заради неплатени данъци към община Сливен, заяви заместник-кметът Румен Андонов.

Лечков: Роби сме на няколко икономически групировки

Двуличие и лицемерие, така определи сегашното управление  бившият кмет на Сливен Йордан Лечков. Той обяви в bTV, че ще се кандида...

За дълговете на общината на гражданското сдружение "Спорт палас" на Диана Лечкова, сестра на футболиста и бивш кмет, е съставен акт от 16 януари 2012 година. По образуваното година по-късно изпълнително производство те са на стойност над 124 хил. лева.

През 2013 година са извършени две плащания от общо 7 хил. лева. Описът на оборудване, обзавеждане и картини от хотела на Лечков е извършен и предстои насрочването на търг за продажбата им.

Срещу бившият национал е образувано и друго изпълнително производство от края на 2013 за неплатени местни данъци и такси в размер на около 100 хил. лева. Досега няма извършени плащания. В момента фирмата дължи на общината над 333 хил. лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com