2500 студенти ще празнуват в Смолянско, 2000 от тях – в Пампорово

1489
2500 студенти ще празнуват в Смолянско, 2000 от тях – в Пампорово
Снимка: pamporovo.me

Общо 2500 студенти ще празнуват 8-ми декември в Смолянска област. 2000 от тях са избрали хотели в Пампорово. Уточнени са заведенията, хотелите, ресторантите и почивните бази, в които ще празнуват студенти, съобщават от регионалната дирекция „Полиция“.

В тези обекти са извършени специализирани проверки от служители на “Охранителна полиция” и РД “Пожарна безопасност и защита на населението”, като на собствениците и ползвателите им е обърнато внимание върху възможните рискове от престъпни посегателства.

Тим Чембърс – англичанинът, който промени съдбата на едно българско село

Преди 16 години доспатското село Бръщен с близо хиляда жители е като всички останали в Родопите – западнало, с рекордно число без...

Дадени са препоръки за повишена бдителност и навременно подаване на информация за извършени противоправни деяния.

Изготвени са графици за увеличено полицейско присъствие във всички населени места в областта, както и в к.к. Пампорово, особено в районите около питейните и увеселителните заведения. Ще бъде засилен контролът по безопасността на движението в дните от 8-ми до 10-ти декември 2017 г., ще се провеждат и специализирани полицейски операции по противодействие на престъпността и опазването на обществения ред.

Ще се обръща специално внимание на съхранението и продажбата на акцизни стоки без бандерол и стоки с неясен произход.

Ще се набляга на мерките за недопускане на терористични актове и произшествия. Заради интензивното придвижване на пътници е повишено полицейското присъствие около автогарите и спирките за междуселищен транспорт.

Отмениха бедственото положение в община Смолян

Кметът Николай Мелемов отмени бедственото положението на територията на цялата Смолянска община, като кризисната мярка отпадна тази веч...

Извършват се системни проверки на увеселителни и питейни заведения – дискотеки, зали за хазартни игри, клубове и търговски обекти, като е завишен контролът при пренасянето, законната употреба и съхранението на взривни вещества, огнестрелно оръжие, боеприпаси и пиротехнически изделия.

Създадена е организация за регулиране и подпомагане на движението, а в случай на усложняване на метеорологичната обстановка - за своевременно въвеждане на временна организация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян