Автобус се заклещи под мост в Пловдив, остана без покрив

7713
Автобус се заклещи под мост в Пловдив, остана без покрив
Снимка: Actualno.com / Facebook - I see you KAT Пловдив
Зрелищен инцидент стана рано тази сутрин в Пловдив. Шофьор на автобус не съобрази височината и заклещи високото возило под мост край река Марица. При куриозния случай няма пострадали, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът е станал под моста на булевард „Васил Априлов“ до Университета по хранителни технологии. Сигналът за произшествието е подаден на тел. 112 в 7,20 часа. В автобуса са били само двамата шофьори, които също са се разминали без наранявания. По-късно стана ясно, че те са граждани на Северна Македония.

Автобус се блъсна в спирка до Пловдивския университет, починал е шофьорът

Около 17:20 часа в Пловдив е станала сериозна катастрофа с автобус. При ляв завой по булевард "Цар Борис Трети Обединител", идвайки от...

Нанесени си сериозни материални щети на автобуса - отнесен е изцяло покривът му. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители