Блъснаха 61-годишна пешеходка в Стара Загора

2112
Блъснаха 61-годишна пешеходка в Стара Загора
Снимка: Aктуално
Блъснаха 61-годишна пешеходка в Стара Загора. Сигналът за инцидента е получен в 7:24 тази сутрин. 61-годишната жена е
пресичала на пешеходна пътека бул. „Христо Ботев“, на кръстовището с ул. „Петър Парчевич“, когато лек автомобил я блъска.

Пристигналите на място екипи на Спешна помощ са я откарали в УМБАЛ „Проф.д-р Стоян Киркович“.
Установено е, че жената е със счупена костица, без опасност за живота. По време на следствените действия движението се регулираше от екипи на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Блъснаха 15-годишен пешеходец в Смолян

Блъснаха 15-годишен пешеходец, пресичал неправилно в центъра на Смолян, съобщи Смолян Нюус. Вчера, 6-ти февруари, в град Смолян на бул...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители