Кампания "Еко Будител" ще се проведе на 1 ноември във Варна

1111
Кампания "Еко Будител" ще се проведе на 1 ноември във Варна
Снимка: iStock/Guliver
За поредна година в град Варна ще се проведе кампанията "Еко Будител", която се организира по случай 1-ви ноември - Деня на народните будители.

Идеята на събитието е да бъдат събрани пластмасови и хартиени отпадъци, които ще бъдат рециклирани.

Търсят любимите български автори и книги сред учениците в Пловдив

Да разбере кои са най-четените книги сред учениците си постави за цел кампания в Пловдив. Инициативата се провежда за втора поредна год...

Сборният пункт ще е на Морска гара, в тила на 2-ро корабно място, в часовете между 10ч. и 13ч. на 1-ви ноември.

Ще се приемат празни и смачкани пластмасови бутилки от вода, безалкохолни, бира, сокове и мляко, опаковки от шампоани, миещи препарати, козметични продукти, кутии за храна и сладолед, найлонови торби и пликове.

Всеки, който предаде  отпадъци от пластмаса над 3 кг. ще получи подарък- ваучер на стойност 10 лв. за покупки от книжарници "Сиела".

Кампанията се организира от Община Варна, съвместно с едно от дружествата за оползотворяване на отпадъци от опаковки, книжарници "Сиела" и "Пристанище Варна".

Община Каспичан отбеляза Деня на народните будители с богата тридневна програма

С тридневни културни мероприятия беше отбелязан празника на Народните будители в Община Каспичан. В навечерието на празника на 31.10.2...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители