Още двама добруджанци са със съмнения за коронавирус

1006
Още двама добруджанци са със съмнения за коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver
Двама мъже на 40 и 50 години са с грипоподобна симптоматика и са настанени за наблюдение за евентуална зараза с коронавирус в Инфекциозно отделение на Многопрофилната болница в Добрич, съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова.

Тя уточни, че и двамата са се завърнали наскоро от Италия и са били в 14-дневната карантина, но след консултация с личните им лекари е взето решение да са под медицинско наблюдение. Единият от мъжете е постъпил в болничното заведение в началото на седмицата, а другият – снощи.

Япония предвижда възможност за извънредно положение заради коронавируса

Министър-председателят на Япония Синддо Абе е обсъдил приемането на поправки в действащото законодателсвто, които биха позволили въвежд...

Изследванията им са изпратени в Националния център по заразни и паразитни болести и резултатите за коронавирус на единия се очакват днес.

Около 60 са наблюдаваните за коронавирус в момента добруджанци.

Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 5 март"

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители