Публично обсъждане на отчета за европейските средства за 2018-а в Стара Загора

597
Публично обсъждане на отчета за европейските средства за 2018-а в Стара Загора
Снимка: Актуално
Публично обсъждане на отчета за касово изпълнение на бюджета и на сметките за средствата от Европейския съюз за 2018 година организира община Стара Загора. Обсъждането ще бъде на 12 април, петък, от 17:30 часа в зала “Петко Рачов Славейков” в сградата на общината.

Материалите по публичното обсъждане ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Стара Загора   http://www.starazagora.bg, а до 12 април могат да се подават становища по годишния отчет за изпълнение на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз в деловодството на общината или на имейл: s.deneva@starazagora.bg.

Стара Загора е на туристическа борса „Вашата ваканция” в Бургас

Възможностите за туризъм в региона на „Вашата ваканция” в Бургас представя Туристическия информационен център - Стара Загор...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители