Шофьор катастрофира с хеликоптер и избяга

2678
Шофьор катастрофира с хеликоптер и избяга
Снимка: iStock/Guliver
Неизвестен автомобил, вероятно камион, е ударил хеликоптер на площадка в чепеларското село Павелско, но шофьорът му не е подал сигнал и избягал с возилото, става ясно от съобщение на полицията в Смолян.

Вчера 40-годишен автомеханик от Горна Оряховица подал сигнал на тел. 112 за това, че е установил щети по хеликоптер "Enstrom 480 B", вследствие на удар от неизвестно МПС. В резултат на удара е повредена селскостопанска система за обработване на гори "Isolair 3900-480 Innovator II".  Машината е била базирания на площадка в бившето телеугоително стопанство в с.Павелско.

Катастрофа на хеликоптер остави гръцки остров без ток

Хеликоптер се разби в морето край бреговете на гръцкия остров Сароник Порос, съобщиха медиите днес. Според информациите хеликоптерът, з...

Щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ-Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.  Работата по случая продължава, се казва в съобщението.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители