Стара Загора вече си има езиково кафене

3438
Стара Загора вече си има езиково кафене
Снимка: iStock/Guliver
Първото езиково кафене стартира в Стара Загора този уикенд (13 - 14 октомври). Хората, които знаят или учат чужди езици без значение на какво ниво, ще могат да ги практикуват в неформална обстановка, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Възможността може да им осигури нови контакти или шанс за професионална реализация, свързана с езици. Акцент на сбирките през почивните дни от 18:00 часа в кафе "Джордани" ще бъде преодоляването на езиковите бариери, които са най-голямото предизвикателство за знаещите или учещите чужд език.

18 държави участват в Европейския ден на езиците

За трета поредна година Sofia Ring Mall е домакин на едно от най-интересните събития в столичния културен живот - Европейския ден на ез...

Всяка среща ще има тема и работни езици, на които ще бъде обсъждана.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители