Варненци: Чайка се превръща в поредния застроен квартал за жалост

1107
Варненци: Чайка се превръща в поредния застроен квартал за жалост
Снимка: Надежда Георгиева
Пореден сигнал за застрояване във варненски квартал бе подаден от възмутена гражданка. По думите й жк ''Чайка'' запада много като квартал в последните години, заради разбитите тротоари, улици с дупки, занемарени зелени площи. Същото мнение споделят още много жители на квартала, които го определят като мрачен, застроен и непроветлив. Ето както още сподели варненката:

" Живея в кв. Чайка. До скоро си мислех че може би е един от малкото квартали останали с повечко зелени площи. Днес ми се поразбиха надеждите. Отбивката от бул. Княз Борис за влизане в квартала, до пазарчето на Чайка. Имаше чудесна къщичка. Е, вече я няма. Какво ли ще е на нейно място? Нека предположенията завалят СЕГА!"

Защо заляха с боя билбордове във Варна?

Билбордове от кампания за толерантност към еднополовите двойки предизвика скандал във Варна. Един от плакатите беше залят с боя от недо...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители