Actualno.com е "Гласът на общините" за 2021 година (ВИДЕО)

5859
Actualno.com е "Гласът на общините" за 2021 година (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com

Сайтът Actualno.com беше отличен с наградата "Глас на общините“ от Националното сдружение на общините в България. Това се случи на годишната среща на местните власти в курорта "Албена“.

“От името на целия екип на Actualno.com благодаря за това отличие. В далечната 2006 година, когато подготвях своята бакалавърска теза, на мен ми трябваше информация за историята на местното самоуправление в България. Тогава се обърнах към НСОРБ и срещнах изключително любезно и полезно съдействие от тяхна страна. Кой е подозирал тогава, че 15 години по-късно аз ще стоя тук на тази сцена? За Actualno.com отразяването на случващото се в българските общини винаги е било приоритет. Така и ще бъде винаги“, заяви Димитър Лазаров – ръководител проекти в Уебграунд ЕООД при получаването на наградата.

От 173 общини потвърждават участие в годишната среща на местните власти, организирана от НСОРБ

До момента участие в годишната среща на местните власти, която ще се проведе на 20-ти септември, са потвърдили 456 представители на 173...

“Преди три години, когато моят колега Александър Македонски създаде видеопроекта “България на длан“, решихме да показваме красотата на всяко населено място – забележителности, фестивали, уредена инфраструктура – всичко, което радва жителите и гостите на града. Благодаря още веднъж на НСОРБ за отличието, а на всички кметове пожелавам много спечелени проекти, също така държавата да спре да им делегира нови и нови отговорности, но не и финансиране за тях, както и много енергия и здрави нерви, защото знаем, че в очите на избирателите му кметът отговаря за всичко и трябва да може всичко“, заяви още Димитър Лазаров като пожела успех на всички.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...