X
 
 

Босия: Оставка на Московски и парламента! Иначе стигам докрай.

6985 10
photo of Босия: Оставка на Московски и парламента! Иначе стигам докрай.
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Николай Колев-Босия, който гладува вече близо месец, отвърна на обвиненията на зам.министърът на транспорта Ангел Попов, който твърдеше, че общественикът така и не е предоставил документи за евентуални нарушения по продажби на шофьорски книжки в администрацията на министерството. 

Колев се появи в телевизия "Европа" с пет-шест папки с документи за подобни случаи, като наблегна на казуса с Ивайло Манолов, който е възстановен на работа в "Автомобилна администрация", след като години по-рано бе уволнен години по-рано заради схема с продажба на шофьорски книжки. "Изумително е, че от министерството искат от мен тези документи, при положение, че аз съм ги вземал от самото министерство", заяви Колев. 

МВР проверява дали полицаи са упражнили насилие срещу Николай Колев-Босия

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев е разпоредил на главния секретар на МВР Младен Маринов и на дирекция "Инспекторат" към в...

Босия отново заяви, че оставката на Московски и разтурването на Народното събрание, е единственото нещо, което ще го спре да гладува. "Аз ще стигна до края. Аз съм дал обет на децата си. Който разубеди Нютон и го накара да повярва, че законът на гравитацията не важи, да дойде и тогава да ме разубеди и мен. Кой от тях, хората във властта, струва ей толкова като морал и като човек, че да ме разубеди. Аз не съм ренегат, не съм отстъпник, не мога да дам заден ход. Аз искам да се създаде общество с ценности: те са вяра, чест, достойнство, състрадение и солидарност. Това ще отнеме поколения, но трябва да се започне от някъде", заяви Босия. 

Той допълни, че няколко депутати са му казали, че ще го поканят да говори пред парламентарните им групи, но все още не са го направили. 

"Питах го Геле Линейката (прякора на зам.министъра, бел.ред) - подсъдим ли си? А той мълчи. Пак го питам - подсъдим ли си? Мълчи. Този човек е назначен за зам.министър, докато е следствен, защо? Питам и премиера Борисов - защо го е назначил? Незабавно при следствие трябва да излезе в неплатен отпуск най-малкото", каза още Босия. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Веско 7 Веско преди 1 година Профил на трол?
  Ейй само бога слънце Боко с шайката хайдуци са мислят че са ВЕЧНИ
 • Веско 6 Веско преди 1 година Профил на трол?
  Ейй само бога слънце Боко с шайката хайдуци са мислят че са ВЕЧНИ
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  По коментарите тук съдя, че в България вече няма нормално гражданско общество. Нещо повече: В България няма нормални хора. Останаха само мутри, ММА бойци, руси манекенки, чалгари и други подобни. Щом никой няма да каже нещо смислено за един от малкото личности на прехода, Николай Колев-Босия, значи в България не са останали хора. Само зомбита. Според мен, саможертвата на Николай Колев-Босия ще бъд виж още ›› е напразна. Не вярвам той да може да убеди лично мен в противното. След като хора се палят като факли, скачат от балкони, самоубиват се масово с огнестрелни оръжия такива, които по стечение на обстоятелствата имат достъп до тях, и никой не се трогва, какво да говорим за един умрял от глад, макар и известен български дисидент? Един от малкото който не е бил таен агент на КДС, който не е крал пари, не се е облажил за лична изгода се жертва и в името на какво? На едно мършаво стадо. Борисов е прав за едно нещо обаче: определението му за "лошия материал". Така е, само лош материал остана в България. И този материал сега е готов да оплюе и майка си.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Не е ли вече време тоя смешник да гушне букета...?
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ти за това си и анонимен.
  : 2 !
 • тръмп и Путин завистливо подсмърчайки се оплакват на АнаЛно.Цом 3 тръмп и Путин завистливо подсмърчайки се оплакват на АнаЛно.Цом преди 1 година Профил на трол?
  Альоуууу...АНАЛНО.ЦОМ.....Има нещо гнило във Вашата медия....До кога ще я карате така през просото???Само днес имате 5 статии за тоя Бос ЦЪРВУЛ!!!
 • превъплащенията на един БОС 2 превъплащенията на един БОС преди 1 година Профил на трол?
  първо беше БОС,после стана Исус,а сега вече е Нютон....МААЛИЕЕЕ...тоя няма срама!!!!
 • АЛИЛУЯ 1 АЛИЛУЯ преди 1 година Профил на трол?
  Айде беее....до кога ще го чакаме тоя КРАЙ!!!!Стегни се под кръста и умиргай,че вече ни омръзна с простотиите си!
 • Споко 1.1 Споко преди 1 година Профил на трол?
  Споко, той е Ииисус, ще възкръсне!
  : 8 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Ще възкръсне по скоро на баба му хурката!
  : 8 !