Чисто нов 5G смартфон и топ автомобил са сред наградите в играта „Моят A1 ти е на късмет“

1426
Чисто нов 5G смартфон и топ автомобил са сред наградите в играта „Моят A1 ти е на късмет“
Снимка: A1

През 2010 г. трима учени от Университета в Кьолн провеждат интересен експеримент с група студенти на игрището за голф. Учените дават на доброволците задача – да постигнат най-висок резултат. Участниците в експеримента биват разделени на две групи – на половината от студентите се казва, че топката, с която ще играят е късметлийска, а на другите – че тя е съвсем обикновена.

Изненадващо или не, тези, които са играли с „късметлийска“ топка за голф, са се представили по-добре в сравнение с тези, които са играли с „обикновена“.

Без значение дали вярваме в късмета или не, той винаги може да ни се усмихне когато най-малко очакваме. Независимо дали сте от типа хора, които си поливат вода „за късмет“ преди важен изпит, или гледате скептично на търкането на лотарийни билетчета, едно е факт – късметът идва при тези, които го търсят. Точно затова А1 иска даде на всички потребители възможност да играят и да печелят страхотни награди.

Късметът се усмихва на всички в Моят А1

През месец юли телекомът пусна нова игра за всички свои клиенти - „Моят А1 ти е на късмет“, която ще продължи до октомври. Всеки ден абонатите на А1, които имат регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“, могат да завъртат „колелото на късмета“ и да играят за страхотни дневни бонуси. Има и предметни призове и то повече от добри – 5G смартфони и една голяма награда - BMW x4 xDrive.

A1 и Слави от The Clashers с нова поредица образователни видеа в кампанията „Интернет за всички“

A1 продължава традиционната си кампания „Интернет за всички“ и през 2022 г. Поредица от клипове с участието на влогъра Слав...

За да участвате в играта, трябва да влезете в уеб портала a1.bg или приложението „Моят А1“ и да завъртите колелото на късмета. Веднага щом го направите, ще разберете коя от моментните награди отива при вас - неограничени минути за разговори, съобщения и неограничен интернет трафик на максимална скорост, които можете да подарите и на ваш близък, ако е потребител на А1. Те са валидни за 24 часа, а след изтичането им ще имате възможност отново да завъртите колелото на късмета за нов бонус.

Ако искате да участвате в томболата за предметни награди, трябва само да изберете номер на А1, с който играете и да въведете еднократно вашите лични данни. Можете да заявявате участие всеки ден и това само увеличава шансовете ви.

Какви са големите награди?

Най-желаната награда в играта на А1 е чисто нов автомобил BMW X4 xDrive, който ще зарадва един от участниците през месец октомври. Моделът на BMW се отличава със своя агресивен, но хармоничен дизайн, спортно купе, което разполага с пет врати, динамични линии, отличителни за баварските модели, както и задвижване 4х4, което осигурява стабилност при всякаква пътна обстановка.

Освен страхотния автомобил, телекомът ще зарадва 94 потребители с чисто нов смартфон – Samsung Galaxy A33 5G. Моделът е от новите предложения на Samsung и се отличава със супер AMOLED дисплей, елегантен дизайн, както и батерия с капацитет от 5000 mAh, а с него А1 иска да даде възможност на още потребители да се докоснат до предимствата на мрежата от пето поколение.

Висококачествено 5G изживяване на супер цена със Samsung Galaxy A53 и A33 от A1

Смартфоните от серията Galaxy A на Samsung и през 2022 г. са сред най-търсените предложения от достъпния клас в световен мащаб. Отлично...

Всяка седмица от играта ще теглят по 7 участници, които ще получат този нов модел на Samsung и ще имат възможност да изпробват безплатно скоростта на 5G ULTRA, която е отворена за всички потребители до 30 септември.

Открийте предимствата на „Моят А1“

Платформата „Моят А1“, както и нейната уеб версия предоставят редица удобства на потребителите на телекома. Освен колелото на късмета, там клиентите ще открият и опции за лесно управляване на услуги, удобно плащане на месечни сметки, следене на потребление в реално време, както и достъп до изгодни оферти и промоции.

Освен това има възможност за електронно подписване на документи, закупуване на винетка и много други.

С „Моят А1 ти е на късмет“ телекомът още веднъж обръща внимание на предимствата, които предлагат каналите за самообслужване и кани всички потребители да се възползват от тях. Защото и след края на играта всички продължават да печелят може би най-ценното в наши дни – време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com