Chivas 12 стола

15072
Chivas 12 стола

През изминалата година една силна и изпълнена със смисъл социална кампания предизвика интереса на българската общественост. Проектът CHIVAS 12 СТОЛА реализира серия от специализирани дискусии, които срещат опита и амбицията в 12 различни, важни за всички нас, области около „Кръглата маса” на Chivas Regal.

12 събития в 12 месеца, шестима утвърдени професионалисти и шестима млади, развиващи се таланти от различни области, важни за всекидневието на всички ни – това е CHIVAS 12 СТОЛА.

С изискано парти миналата вечер в столичния Bar Flight бе отбелязан успешния финал на първата половина от кампанията. Водещата Мария Силвестър разказа в традиционния си, неподражаем стил за изминалите до момента 6 събития от дискусионната поредица. До тук разгледахме критични теми, касаещи необходимата промяна в сферите Архитектура, Технологии, Реклама, Финанси, Журналистика и Изкуство. Някои от най-добрите предложения, представени под формата на специален манифест бяха внесени за разглеждане в Народното събрание. Пример за това е идеята за създаване на естетическа комисия по архитектура, както и изборът на държавен CIO – Chief Information Officer, в подкрепа на малкия и среден бизнес.

През 2013 година кампанията продължава с още 6 нови теми – Право, Строителство, Туризъм, Застраховане, Човешки ресурси и Еко предприемачество.

IAB Форум България 2013 обединява дигиталната индустрия

Международни брандове и български компании ще си дадат среща на третия по рода си национален IAB Форум, който ще се проведе на 05 март ...

Изборът на темите за дискусия и техните участници става на сайта www.chivas12.bg - основен форум на инициативата CHIVAS 12 СТОЛА. Регистрация в сайта може да получи всеки с доказани интереси в съответната област. Участниците в уеб-дискусията имат възможност да гласуват за водещите 6 имена, които да заемат шестте стола на професионалистите около „Кръглата маса” на Chivas Regal. Най-активните и конструктивни участници в нашата уеб-платформа са поканени на останалите 6 места, за да могат 12-те участника да покрият всички гледни точки и да потърсят заедно отговор на въпросите, вълнуващи и по-широката публика, и професионалната общност.

До този момент сайтът на инициативата е бил посетен от повече от 13 000 души, а в срещите до момента са участвали над 100 представители на опита и амбицията.

За повече информация, моля посетете: www.chivas12.bg

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество