Цолова не спира: Активно мероприятие! Никой не ми е оказвал натиск

22895
Цолова не спира: Активно мероприятие! Никой не ми е оказвал натиск
Снимка: Нова телевизия

Реакциите във Facebook на обвиненията на журналиста Васил Иванов продължават.

Иванов обвини лично директора на дирекция "Новини" Дарина Сарелска в упражняване на цензура и отказ от излъчване на няколко разследвания за злоупотреби с обществени поръчки от кметове на общини в страната.

Ани Цолова: Гнус, дъно, нечистоплътност! Не мога да повярвам!

Множество журналисти от Нова телевизия реагираха в социалните мрежи след пресконференцията на Слави Трифонов и журналиста Васил Иванов....

"Чуйте, вижте, прочетете какво казва Дарина Сарелска - факт по факт! А ето какво мисля аз - станахме свидетели на активно мероприятие, в което "журналистика" е последната дума, която може да бъде употребена. Манипулация, подмяна и плонжиране пред силните на деня! Една от целите на тази постановка е всички да сме в калта. Да няма добри", написа водещата Ана Цолова.

Тя отрича да върху нея да е оказван натиск да не говори за обществени поръчки на ГЕРБ.

"Ще си направя труда да направя справка колко пъти сме показвали разследвания в предаването "Здравей, България" по темата. Включително и на Васил Иванов. А въпросното разследване за кмета на Неделино е показвано и коментирано в сутрешния ни блок поне 5 пъти. Общо в ефира на Нова - 37 пъти. Факти!!!!! Нямам претенцията да се титулувам с разни награди - не съм била журналист на годината, но никога няма да се гордея, ако съм била Полицай на годината. Едното е полицай, другото е журналист. Доста "колеги" забравиха, че има разлика. Професията ни отдавна стигна дъното. Бялото се нарича черно и обратното. Ежедневно!!! Много ми се иска да вярвам, че и след днешното дъно, има начин за оттласкване", допълва тя. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com