Днес и утре се спира водоподаването в части на Сливен

18612
Днес и утре се спира водоподаването в части на Сливен
Снимка: Thinkstock

Спряно е водоподаването в част от квартал „Даме Груев” и по булевард „Александър Стамболийски” в Сливен днес, съобщи ВиК Сливен.

Авария е причината за спирането на водоподаването. От ВиК съобщават, че поради извършване на реконструкция на водопровод, извършван от строителя на "Интегриран проект за воден цикъл на град Сливен" до 12 часа ще бъде прекъснато водоподаването на булевард "Александър Стамболийски" блок 1. До 12 часа, поради авариен ремонт, ще бъде прекъснато водоподаването в част от квартал "Даме Груев".

Без вода в Габрово днес

В Габрово се налага спиране на водоподаването във връзка с изпълнение на дейности от Водния цикъл, съобщи ВиК Габрово. От 9:00 ч....

Вода няма да има в района намиращ се между улица "Дели Ради" и булевард "Цар Симеон". При възможност, водоподаването ще бъде възстановено по-рано, уточниха от „Водоснабдяване и Канализация” - Сливен. Няма други части на града или населени места в общината, които да са с нарушено водоподаване.

Утре ще има прекъсване на водоснабдяването поради изграждане на нови връзки от 8.00 часа до 13.00 часа. Спирането на водата е за частите на високата зона, град Сливен: "Комлука", "Звездите", "Република", "Кольо Фичето", "Ново село", "Българка", "Сини Камъни", "Дружба" от блок 1 до блок 10, Вилна зона "Изток".

"Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство от строителя на обекта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com