Емблематичният танцьор Атанас Месечков зарадва с книжки малки пациенти (СНИМКИ)

1712
Емблематичният танцьор Атанас Месечков зарадва с книжки малки пациенти (СНИМКИ)
Снимка: Genica News

Емблематичният танцьор от шоуто Dancing Stars Атанас Месечков посети Специализираната болница за активно лечение по детски болести „Проф. Иван Митев“. Така той даде старт на социално-отговорната кампания „Растем Заедно“, като раздаде вдъхновяващи книги на децата, които се борят със здравословни проблеми.

Гордият баща на две деца предостави на малчуганите своята авторска книга „Бъди смел с Марти“, която е част от поредицата „Растем заедно“. Тази инициатива има за цел да помогне на децата да се справят с трудни житейски ситуации и да развият важни практически умения.

Събитието не само е литературен проект, но и инициатива, която ще оказва реална подкрепа на следващите поколения. Част от приходите от продажбата на книгите ще бъдат насочени към социални и образователни инициативи за деца. Така „Растем Заедно“ не само обогатява детската литература, но и се превръща в средство за реална помощ за децата, които се нуждаят от нея.

Кампанията събра подкрепата на водещи компании като „Тиенс България“, „Елта 90“, Лаборатории „Геника“ и строителна компания „Контракт Сити“. Всички те се присъединиха към идеята да помогнат на децата в техния път към оздравяване.

Събитието събра вниманието и подкрепата на обществото, като призова всички да се включат в този благороден жест към малките воини. Така „Растем Заедно“ стана не просто кампания, а движение, което събира общността в отговорност към благото на бъдещите поколения.

Атанас Месечков изказа своята благодарност към СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“ и д-р Благомир Здравков за топлото посрещане в медицинското заведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com