Хванаха 11 сирийски бежанци

18753
Хванаха 11 сирийски бежанци

Гранични полицаи от Гранично управление „Полиция”-Свиленград задържаха група нелегални имигранти, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера граничен полицейски наряд от Гранично полицейско управление-Свиленград забелязал нарушители, пресичащи турско-българската граница. В землището на с. Маточина те са задържани. Всичките 11 души – 9 мъже, жена и дете - са без документи за самоличност, заявили, че са сирийски граждани.

Засилен трафик при граничен пункт "Кулата"

Поради снегонавяванията и невъзможността за придвижване на моторни превозни средства да достигнат до ГКПП Дуранкулак, граничният пункт ...

Задържани са в Гранично полицейско управление-Свиленград, майката и детето са настанени в специализирано помещение. Уведомена е районната прокуратура, предаде БЛИЦ.

Гранични полицаи задържаха на ГКПП-Олтоманци сръбски гражданин, обявен за издирване от Интерпол. 41-годишният Д. К. пристигнал вчера на пункта за влизане в България. Граничните полицаи установили, че той се издирва от Република Македония за участие в организирана престъпна група, злоупотреба със служебно положение и фалшифициране на документи. С постановление на Върховната касационна прокуратура той е задържан за още 72 часа.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com